Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11631890 www.bgdnes.bg

Димитър Ковачев - Фънки: Не съм бойкотирал купона на "Капките"

Шоуто непрекъснато беше ха-ха-хи-хи, нямаше усещането на "бай булгар", казва музикантът

"Липсва ми купонът на шоуто. То ме зареждаше постоянно." Това призна за "България днес" Димитър Ковачев - Фънки. След финала на "Като две капки вода" шоуменът не е имал и минута "пауза". Веднага е натиснал педала в буквалния смисъл на думата и са отпрашили със Стенли на концерти в Бургас и Варна.

Реклама

Музикантът опроверга интригата, че той и негови колеги от журито са бойкотирали партито след края на шоуто.

"Истината е, че аз бях на партито. То беше феерично, с много хубави танцуващи жени. Не можах обаче да остана за по-дълго, защото рано сутринта трябваше да пътувам за Пловдив", каза шоуменът.

"Никой не е бойкотирал купона. Пълна глупост! Да се чуди и мае човек", възмущава се Фънки.

Според него като цяло купонът на шоуто е бил и зад сцената, и на сцената. "Така че се получаваше едно непрекъснато ха-ха-хи-хи", обобщи веселбата, наречена тв шоу по български, Фънки.

Музикантът обаче разделя веселяшкото от професионално артистичното, което са показали почти всички участници в "Капките".

"Много се стараха! Сано ми направи много добро впечатление. Алисия също, бях супер изненадан от нея. И най-вече от Моньо. Изобщо не очаквах от този човек такова изпълнение! Дарин също много добре се представяше", коментира за вестника музикалният продуцент.

Реклама

"Всички бяха прегърнали идеята. И го нямаше усещането на "бай булгар" - карай, я му...", допълни Фънки.

Той е напълно съгласен, че в някои моменти членовете на журито са били дори по-забавни от участниците на сцената, но намира обяснение и за този феномен. "Важното е народът да се забавлява", смята музикантът.

За да продължи шоуто и след "Капките", той "зарежда батериите" с театър - обикаля страната с пиесата на Елин Рахнев "Веселата карета", в която е пълно със звезди - Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Димитър Баненкин, Николета...

"Ето, така и аз съм на сцената", каза шоуменът. За пръв път обаче Фънки довери, че е затрупан с ангажименти и затова засега няма да бърза с реализацията на ново тв шоу - негова идея от над година.

"Не мога да седя на пет стола, дори и да искам", призна музикантът.

Реклама
Реклама
Реклама