Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11632022 www.bgdnes.bg

Мими Иванова: С Астор бяхме близки, но не е голямата ми любов

Криеха от него, че има рак, разкри певицата

Мими Иванова не присъства на опелото на Астор, който напусна този свят преди няколко дни. Това бе огромна изненада за хората от гилдията, които знаеха, че популярната певица и култовият илюзионист са били много близки в младостта си. Между двамата е имало любовен роман, преминал след "последната страница" в дългогодишно семейно приятелство.

"Да, с Астор бяхме заедно в определен период, но той не е голямата ми любов. Голямата ми любов е съпругът ми Развигор", призна пред "България Днес" изпълнителката на "15 лалета".

Реклама

Естрадната звезда подчерта, че великият маг е останал до последно един от най-близките им хора. Пред "България Днес" тя разкри от какво си е отишъл Астор.

"Последните три години той боледуваше от рак. Криеха обаче от него, за да не го плашат", разкри известната изпълнителка. Тя разпръсна съмненията за някакъв скрит конфликт между нея и Астор, заради който е отсъствала от траурната церемония. Причината се оказа банална: летен грипен вирус, който не пощадил и нея.

"Гласът ми е спаднал, имам температура. Лощото е, че заразих и Развигор. Той е вече в добро състояние, но все пак заради заболяването си не бива да се излага на вируси", сподели Мими Иванова.

Топ илюзионистът на България обаче не е криел, че девойката от Хисаря е била любовта на живота му. Двамата се срещат, когато Мими е само на 19, а вече е една от звездите в "Цирк на сцена", в която е поканен да участва и той. Астор успява да победи десетките ухажори от продукцията и три години двамата с младата певица са неразделни. По негово настояване тя се качва на музикалната сцена. Той настоява, че тя има талант и трябва да го развие.

По това време и двамата са в началото на кариерата си и приемат всеки ангажимент. Разделите помежду им стават все по-чести, докато не се стига до точка на любовната история. Не е тайна, че тъкмо Астор запознава Мими с Развигор Попов.

Мими и Развигор бяха едни от най-редовните посетители на ресторанта в Магическия театър на Астор. На юбилейния спектакъл по повод неговата 60-годишнина Мими бе една от звездите и двамата дори направиха дует. Публиката ги изпрати с аплодисменти, без може би да разбере, че успехът на съвместната им изява е в старата любов, а тя "ръжда не хваща", както гласи народната мъдрост.

Реклама
Реклама
Реклама