Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/11650977 www.bgdnes.bg

Симеоне съди бившата

Омръзна ми 15 години след развода да продължава да говори, избухна Диего

Треньорът на "Атлетико" (Мадрид) Диего Симеоне ще се съди с бившата си жена Каролина Балдини. Специалистът е бесен след нейно интервю пред аржентинска телевизия, в което говори за развода им.

Двамата бяха женени близо 20 години. Те се разделиха през 2008-а, но разводът бе финализиран през 2014-а. Малко по-късно Симеоне срещна настоящата си съпруга Карла Перейра.

Реклама

Той никога не е коментирал причините за края на първия си брак. За първи път наруши мълчанието си сега след изказванията на Балдини в шоу в родината му.

"Омръзна ми да излиза да коментира след петнадесет години - заяви Симеоне. - Още повече, знаейки, че никога не съм говорил за всичко, което се случи, и щетите, които причини. Тя продължава да говори така, сякаш никой няма памет. Омръзна ми да се опитвам да се грижа за децата си и да ги пазя от околната среда. Няма връщане назад. Тя наруши силните семейни кодекси и аз нямам повече търпение."

Именно това е причината да предприеме съдебни действия срещу нея. Целта е да попречи на Балдини да продължи да споменава него и семейството му в интервютата си. Каролина вече е получила призовка от адвокатите на Симеоне.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама