Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11658015 www.bgdnes.bg

Ужас! Брутално детско насилие с отвличане

Деца връзват 11-годишно момиче, събличат го, наливат парфюм и водка в гърлото на жертвата, тя изпада в кома

Брутално насилие над дете! Група от близо осем деца са отвлекли 11-годишното момиче, вързали са го и са му наливали парфюм и водка в устата. За това сигнализират много хора в социалната мрежа. Грозната случка е станала в град Свиленград, съобщава Гласнюз.

Реклама

Група деца са отвлекли 11-годишна четвъртокласничка. Нападението е станало пред блок в Свиленград. Агресивните малчугани я завлекли на място, което не е известно към момента, и започнали брутално да се гаврят с нея. Завързали малолетното дете, за да не оказва съпротива, и започнали да изливат парфюм и водка в гърлото му. Момиченцето е получило около 30% изгаряния по трахеята и хранопровода и е изпаднало в кома.

Един от хората, които са подали сигнали в социалните мрежи, разказа подробности пред медията. По думите му отвлеченото дете е бутано по стълбите между седми и шестия етаж на блок. Било събличано голо, удряно и снимано с цел изнудване. Смята се, че причината за агресията е защото момичето си писало с момче.

По непотвърдена информация родителите на едно от децата, участвали в грозните действия, са проблемни и са известни с това в града. Майката се слави с не-много добра репутация, а бащата е бил за известно време зад решетките.

Предстои родителите на агресивните деца да бъдат открити. Много притеснени родители и граждани публикуваха за инцидента в социалната мрежа. По някаква причина част от тях са изтрили публикациите си, вероятно поради опасения от неприятности и отмъщение. По думите на мъжа, който сподели информацията с редакцията, някой се опитва да потули случая и виновните да останат ненаказани.

Жителите на града са изумени защо се прикрива подобно престъпление. Много от тях самите имат деца и са притеснени. Всички апелират за незабавни действия от страна на отговорните институции, за да не се стигне до ново нападение.

Как и какво точно е провокирало да се стигне до кошмарната случка, предстои да се изясни по време на разследването, което се очаква съвсем скоро да започне след сигнала.

Реклама
Реклама
Реклама