Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11661302 www.bgdnes.bg

Жени Калканджиева: Не мога да се меря с проф. Кантарджиев

Две от момичетата в "Ергенът" били нейни

"Проф. Кантарджиев има доста висок рейтинг. Пандемията му го вдигна. Освен това е изключителен със своето поведение и коментари. Аз много трудно бих могла да се меря с него."

Това заяви пред "България Днес" Жени Калканджиева, която призна, че е фенка само на две риалита - "България търси талант" и "Като две капки вода". Нея обаче не са я канили в журито на любимите й риалита. Калканджиева търси обяснение в липсата на съответното образование, за да бъде оценител на музикални, артистични и денс дарби.

Реклама

"Истината е и, че аз се уморих от толкова много участия в шоупрограми. Достатъчно популярна съм и смятам, че наистина е време да дам път на по-младите", смята ексмоделката. Тя харесва шоупрограми, в които няма напрежение, клюки, одумване, говорене зад гърба... "Дори в готварските предавания, дори в "Ергенът", дори в състезателните като "Сървайвър" има много напрежение, много интриги... И когато се прибера вкъщи, вместо да се разтоварвам и да се чувствам добре, да ми е приятно, те ме натоварват", довери шестата в света по красота българка.

Калканджиева разкри за първи път пред бг медия, че в "Ергенът" са участвали две момичета от нейната модна агенция.

"Едната е Денис, която продължава да работи в агенцията, а другата е Марта. Тя дойде в агенцията преди 15 години", каза за изданието най-красивата българка. "Ергенът" не е от любимите риалита на Жени Калканджиева, но тя гледала някои епизоди със затаен дъх заради Денис и Марта.

Жени Калканджиева казва още, че едва ли някога ще се откаже от екстремното начало в себе си, но все пак "й е минало времето за суперекстремни изпълнения". Сега е моментът да показват талантите си младите хора. Аз съм участвала достатъчно в шоупрограми, обобщи ексмоделката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама