Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11860501 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Галина Атанасова, която си татуира името на Дългия: Слави се е продал!

Може би никога не е искал идеята за промяна на статуквото да се реализира, а да е изиграл ролята на троянски кон

"Най-вероятно Слави се е продал на противника и затова освободи пространство за ГЕРБ и ДПС."

Реклама

Това сподели пред "България Днес" плеймейтката Галина Атанасова. Еротичната моделка гласува за партията на шоумена политик и дори си татуира името на двуметровия учиндолец на сантиметри от сърцето.

Въпреки че не съжалява за това, че е увековечила Трифонов върху тялото си, благоевградската моделка е категорична след всичко свършено от ИТН и Слави за краткия си политически живот, че партията няма шанс да прескочи 4-процентовата бариера за влизане в парламента на следващите парламентарни избори.

"Очевидно Слави не желае да участва в проектите на сегашното правителство, вероятно е преминал в друг отбор. Може би никога не е искал идеята за промяна на статуквото да се реализира, а да е изиграл ролята на троянски кон в полза на ГЕРБ и ДПС", каза още пред вестника огнената плеймейтка.

Отношението на Галина претърпява коренна промяна след първоначалната емоция, седейки на диванчето срещу Слави. Тогава Атанасова обяви, че Трифонов заслужава да бъде не само премиер, но и президент, а България има нужда точно от неговото управление

.

"Много харесвам още от малка Слави и неговия екип. Те са хора със съвсем различни виждания от тези на другите партии. Слави е народен човек и би помогнал на народа ни. Но като се замисля, то ако ние сами не си го направим, който и да ни управлява, все тая ще си е", коментира след парламентарните избори през април 2021 г. Галина.

Година и два месеца по-късно плеймейтката е категорична, че ИТН вече няма да влезе в Народното събрание. В същото време нарича "предатели" шестимата отцепници от "Има такъв народ".

Реклама
Реклама
Реклама