Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11862398 www.bgdnes.bg

С метална тръба баща преби гаджето на дъщеря си

Таткото на седмокласничката размазва 14-годишния любовчия, бил го предупредил да не я закача

С метална тръба баща преби гаджето на малолетната си дъщеря в Петрич. Предупредил го да не я закача, но 14-годишният тийнейджър не го послушал и родителят го размазал безпощадно.
В събота младежът бил на събор в село Склаве. Там случайно срещнал момичето и семейството й. Таткото го предупредил да не се занимава с нея, тъй като е малолетна и е малка за любовни истории.

Реклама

Около 23 часа същата вечер момчето минавало заедно със свои близки покрай дома на гаджето си. По това време баща й бил в двора. Спрели пред къщата, след което последвали обиди и от двете страни. Таткото на момичето излязъл на улицата със семейството си, носейки метална тръба. Караницата бързо прераснала в сбиване. Първоначално си налетели майката на девойката и сестрата на младежа. Веднага се намесил и разяреният баща на момичето, като ударил с металната тръба момчето по главата. От удара то паднало. Настанала паника. Пристигнали съседи, които успели да разтърват сборичкалите се фамилии.

Към момента е установено, че пострадалото 14-годишно момче живеело с дядо си в махала в Петрич. Имало връзка с ученичка от 7-и клас. Родителите на 13-годишното момиче били против отношенията им, съобщиха от държавното обвинение.
След жестокия побой младежът бил откаран в болница в Петрич от свои близки. Направени са му изследвания и е установено, че има полифрагментна фрактура на черепа. Впоследствие той е опериран в УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов" в София.

Бащата е бил задържан и отива на съд. По искане на Районна прокуратура – Благоевград, му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". Разследването продължава и предстои да стане ясно дали непълнолетната жертва ще търси правата си в съда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама