Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11869023 www.bgdnes.bg

Снахата на Бай Миле празнува рожден ден в Гърция

Моника отбелязва деня само по женски, крие годините си

Женско парти си спретна Моника Цветанова.

Снахата на Бай Миле отпразнува своя рожден ден само с приятелки. ( Милчо Бонев, един от основателите на СИК, бе застрелян заедно с още пет човека на 30 юли 2004 г. - б.а.) Моделката замина за Гърция, където духна свещичките на тортата. Колко години се крият зад тях, остава загадка, която брюнетката упорито отказва да сподели. В Гърция Моника демонстрира и супер тяло. Красивата снаха на покойния ъндърграунд бос роди само преди няколко месеца, а вече се е върнала в топ формата си отпреди бременността.

"Лято, готова съм за теб!", написа Цветанова под секси снимките си.

С тях милионерската съпруга натри носовете на всички пресни майки, като им показа как може да изглеждат перфектно след раждане.

Реклама

Милчо Бончев-младши стана баща на момче на 23 март.

"Никога не съм се чувствала така! Не може да се опише с думи това изживяване, докато не се изпита. Имах много лека и спокойна бременност, която за щастие завърши с едно невероятно раждане!", това сподели Моника дни след като стана майка.

Красавицата успя да се отскубне от бебето за един дълъг уикенд. Освен за да отбележи празника си, и да даде старт на летния сезон. Коктейли, дини, секси пози са само малка част от нещата, които съпровождат сексапилната моделка. Освен с бебето на Моника й се наложи да празнува и без мъжа си. Докато половинката му купонясва, Милчо Бонев-младши върти бизнес. Той упорито страни от светските среди и още по-рядко се показва в социалните мрежи.

Моника Цветанова дели едно легло с бизнесмена от 2018 г. насам. Преди да стане жената на Милчо Бончев, тя беше една от топ манекенките в България. Кариерата й тръгна от "Визаж", а красотата й бързо я изстреля напред в класациите на родните хубавици. Тя прехвърли успешно кариерата си в инстаграм и стана инфлуенсър. След като заби наследника на империята СИК, Моника стана поредната милионерска съпруга. Именно това й дава свободата да щъка не само из родните, но и в чуждите курорти. Девойката прекарва зимите в Боровец, където мъжът й държи един от най-известните хотели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама