Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11873515 www.bgdnes.bg

"Капките" спират, идва ново шоу

Мария Игнатова спрягана за водеща на риалитито

"Звездите в нас" ще е състезание за имитация, в което може да се пусне всеки

Маги Халваджиян е решил да сложи точка на култовото музикално шоу "Като две капки вода", става ясно от инстаграма на топпродуцента. Там той направи анонс на бъдещото си риалити с лого "Звездите в нас", което стартира през септември.

Реклама

"Започваме ново приключение! За 10 години в "Капките" получихме хиляди писма от хора, които не са популярни, но искат да участват, защото вярват в себе си и в качествата си! Сега е моментът! Запишете се за кастинг!", сподели в социалката си Халваджиян.

В новото шоу имитатори ще бъдат съвсем обикновени хора. Те ще могат да се правят само на една звезда, се разбира засега от регламента на новото шоу. За участие в предаването могат да кандидатстват българи от различен пол, класа и възраст. Отпаднало е и изискването да са професионални музиканти или певци. Приликата със звездите, които ще имитират, е оставена изцяло на случайността. Най-съблазнителното обаче остава наградата - победителят ще си тръгне с цели 50 бона, което доказва, че "Звездите в нас" са получили солидно финансово рамо зад кадър.

В тв средите усилено се говори, че за водеща на новия проект на топпродуцента е избрана Мария Игнатова. През последните години бившата на Димитър Рачков изживя поредица от професионални неудачи след раздялата си с него. Тя бе водеща на шоута еднодневки, като по милост я оставиха да се изявява в "Господарите", но не в тв формат.

Сега по всичко личи, че старата й дружба със съпругата на Магърдич Халваджиян изобщо не е хващала ръжда, както се опитваха да сплетничат таблоиди. Мария Игнатова и Кремена Халваджиян продължават да пътешестват заедно в чужбина и да си пият кафето заедно, като съчетават приятното с полезното. Благодарение на протекцията на половинката на топпродуцента Мария ще се върне наесен на бял кон, прогнозират нейни колеги.

Игнатова обаче е дала обет за мълчание и не обелва дума за новия си ангажимент. От началото на юни блондито е "залегнало на дюшеци", но на морския бряг, и качва в социалните мрежи само плажови сюжети. Според познавачи на телевизионното задкулисие обаче тя неслучайно наводни инстаграма си с общи фотоси със сина си Виктор. Той е плод на брака й с бизнесмена Петко Димитров, който притежавал сериозни лостове на влияние върху фамилия Халваджиян, гласят актуалните коментари в шоубизнеса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама