Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11875346 www.bgdnes.bg

Сузанита не била скъсала с гаджето

Двамата се били скарали, но не било фатално, казва майката на изпълнителката

Сузанита не е късала, нито се е разделяла с гаджето си Марк Славов. Това обяви пред "България Днес" майката на изпълнителка Шенай.

Реклама

Наскоро се появиха слухове, че новата звездна двойка е приключила романса си. Причината бе, че Сузанита изтри всичките си снимки с любимия си.

Певицата и шампионът по хвърляне на копие очакват първа рожба. Бебето трябва да се появи на бял свят в края на лятото.

"Заедно са - категорична бе пред вестника родителката на Сузанита. - Няма как да се разделят, особено като чакат и дете. Нещо са се скарали. Ядосали са се. И Сузанита е махнала снимките си с него. Това са нормални неща в една връзка. Не може всичко да е цветя и рози. Всеки е имал семейни проблеми. Едни, като Сузанита, действат импулсивно", каза още майката на певицата.

Шенай разкри, че двойката се е прибрала в България. До преди няколко седмици Сузанита и Марк живееха във Финландия, където шампионът тренира. Но се прибират у нас за кратко, за да отидат да море и да се видят с близки и приятели.

В същото време Сузанита се закани да извади всички кирливи ризи на популярния си татко Орхан Мурад. Откакто изпълнителя на "Хиляди слънца" се раздели с Шенай, щерка му не контактува с него. Орхан също не търсил път към дъщеря си.

Сузанита била бясна на татко си как все се изкарвал жертва от цялата ситуация. По думите й Орхан търсил съжаление у хората. А всъщност той бил главният виновник за раздялата с майка й.

Реклама

"Много скоро ще изкарам всичко наяве за този добър човек, който всички уважавате и съжалявате", пише Сузанита, визирайки татко си, но без да дава подробности.

"България Днес" опита да се свърже с певицата. Телефонът на Сузанита даваше свободно, но изпълнителката не отговори на обажданията.

Майката на бременната изпълнителка няма идея какво визира точно щерка й. Двете се чували всеки ден, дори по няколко пъти.

"Трябва да си питате Сузанита. Аз не знам. Наясно съм само, че дъщеря ми не иска да общува повече с Орхан", добави Шенай пред вестника.

Реклама
Реклама
Реклама