Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11896638 www.bgdnes.bg

Златно момиче с футболист на Закинтос

Капитанката на олимпийските шампионки Симона Дянкова се разголи по секси бански

На страхотна лятна ваканция се наслаждава капитанката на златните ни момичета от бившия ансамбъл по художествена гимнастика - Симона Дянкова. 27-годишната хубавица хукна на гръцкия остров Закинтос с годеника си. Олимпийската шампионка от Токио 2020 е заедно с бившия футболист на "Спартак" (Вн) Никола Яначков. Двамата отдавна живеят заедно, а миналото лято се сгодиха и вече планират сватбата. Пръстенът бе предложен отново край морето, само че на италианския остров Капри.

Реклама

"Какво място само", възкликна Симона, докато плува край скали в кристалните води на Йонийско море. Тя показа кадри, на които блести по син бански и демонстрира все така секси тяло. С Никола всяка вечер изпращат залеза на романтично място. През деня гимнастичката се разнообразява с разходка с яхта. С двойката са и най-добрите им приятели - бронзовата медалистка от Рио Михаела Маевска и приятелят й Христо. Всички те не за първи път организират почивката си заедно.

Яначков приключи своята футболна кариера преди четири години. Той е юноша на "Левски" и дори има един мач за представителната формация на "сините". 27-годишният полузащитник в момента играе само за удоволствие по аматьорските дивизии. Никола непрекъснато подкрепяше своята половинка на състезания, докато тя бе активна гимнастичка. Джентълменът винаги носи куфарите на любимата си и е неин шофьор.

"Той знаеше за какво става въпрос. Знаеше каква е моята цел и мечта, подкрепяше ме на 100% и ме разбираше", казва Дянкова, която вече направи своя голям бенефис заедно с останалите златни момичета от ансамбъла.

"Когато изиграхме последното съчетание на килима в Токио, падна голям товар от плещите ми. Много по-спокойна и удовлетворена съм. Животът ми не се промени значително след олимпийската титла", признава Симона пред "България Днес".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама