Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/11910054 www.bgdnes.bg

Клишина ражда в Америка

Руската лекоатлетка купила всичко за бъдещото бебе, крие името на таткото

Една от най-сексапилните лекоатлетки Даря Клишина се подготвя за раждане. Рускинята е решила нейното бебе да се появи на бял свят не в родината й, а в Америка, където тя живее от години.

Двукратната европейска шампионка в скока на дължина в зала и сребърна световна медалистка на открито от Лондон показа изключително наедрял тумбак в деветия месец. Тя се припича по син бански на шезлонг край басейн. Клишина прекарва последните дни от бременността си по плажовете в Маями.
"Последни седмици на подготовка за дългоочакваната среща. Всички необходими неща са закупени. Сега мога да се разхождам и да дишам чист въздух. Най-незабравимото лято", пише рускинята в социалките.
31-годишната Даря обяви щастливата новина, че ще става майка, още през февруари тази година. Оттогава тя се оттегли от пистата и е в очакване на първата си рожба.
Светът продължава да се чуди кой е тайнственият таткото. Очарователната блондинка упорито крие мъжа до себе си. Изобщо не е сигурно дали тя продължава да бъде във връзка, или ще бъде самотна майка. Скачачката никога не е показвала снимка с гадже. На олимпиадата в Токио миналото лято тя отново бе обявена за една от най-секси спортистките. Тогава контузия попречи на рускинята да вземе участие във финала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама