Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11928669 www.bgdnes.bg

Alessa "облече" вината Verano Azur advertorial icon

За първи път в България моден и винен бранд си партнират в уникална лимитирана серия

Популярният български моден бранд Alessa „облече“ лимитирана серия вина Verano Azurs с уникални дизайнерски етикети. Колаборация между моден и винен бранд за първи път се реализира с такъв мащаб у нас.

Модната марка тази година празнува 10-и рожден ден. Специално за любителите на модата и добрия вкус Alessa създадоха етикетите за бялото и розе виното Verano Azur. Принтовете са авторски – изцяло по идея на сестрите Мими и Мая, които стоят зад Alessa. Зa oбщия проект с Verano Azur са преработени в подходящите цветове –

розово за розето и зелено за бялото вино.

Дизайнът, използван за  етикетите, присъства и в актуалната лятна колекция на модния бранд. Рекламни лица на колаборацията са самите Мими и Мая.

„Оценяваме високо, че New Bloom Winery ни предложиха този нестандартен проект и ни дадоха свободата на творим. Това, което ни спечели във вината Verano Azur и смятаме, че е обща характеристика за нашите марки, е качеството. Така, както създаваме дрехи, които самите ние харесваме и носим, така и това вино бихме препоръчали - споделят създателките на Alessa. - Щастливи сме, че за първи път в България нашият моден бранд си партнира с винен  – една тенденция за колаборация между марки от различни сфери, доста популярна в чужбина. Идеята две изкуства – на виното и на модата, да си подадат ръка много ни хареса. Надяваме се нашите почитателки също да я харесат.  А и какво по-хубаво от това виното да си отива с любимия ти тоалет.“ 

Alessa e семеен бизнес, стартирал със сайт за 19 долара и нищожен начален капитал. Днес достига до 90 000 клиенти от 26 държави. Марката остава изцяло независима. На първо място е модата и отношението към клиента, като Мими и Мая предлагат доживотна гаранция за всяка дреха.

Вината Verano Azur се произвеждат от собствените лозови масиви на избата New Bloom Winery в Съединение. Тези вина са

вдъхновени от дамите със свободен дух,

които искат да се наслаждават на живота тук и сега, и се отличават със смелата си визия и хармоничен вкус. Бялото вино Verano Azur за лимитираната серия by Alessa е от сортовете Совиньон блан и Вионие, а розето - от Каберне Совиньон.

“Когато обмисляхме колаборацията с моден бранд, първата ни асоциация бе именно Alessa. Високото ниво на професионализъм и самочувствието, което вдъхват на своите клиенти, са това, което търсим и с вината Verano Azur. Мими и Мая често споделят, че всеки техен клиент е част от семейството на Alessa. Надяваме се нашите вина да допълват това усещане“, коментират от екипа на Verano Azur. 

Лимитираната серия Verano Azur by Alessa вече може да се намери по магазините в цялата страна. 

Реклама
Реклама
Реклама