Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11948677 www.bgdnes.bg

Щерката на Соня Немска си хвана гадже

Запозна го с майка си

Дъщерята на Янко Ваташки-Лудия стана на 20 г., учи журналистика

Сериозно гадже си има дъщерята на Соня Немска и един от най-известните ъндърграунд герой - Янко Ваташки. Младата Рая, която преди дни навърши 20 години, се носи на крилете на любовта.

Връзката й с младия левент е отскоро, но популярната щерка вече е лудо влюбена в гаджето. Половинката на дъщерята на Соня Немска не е популярен или син на някой от шоубизнеса.

Реклама

Рая вече е запознала избраника с майка си. Певицата харесва избора на дъщеря си. И одобрява младежа за зет. Гаджето и чалга иконата изненадват приятно щерката на Янко Лудия.

Двамата планират тържеството по случай първия сериозен юбилей в живота на Рая. Именно на партито популярната дъщеря за пръв път показа гаджето в публичното пространство.

Преди година Рая имаше пищен абитуриентски бал. По-късно тя кандидатства в УНСС. Записва да учи журналистика в столичния университет. И вече е втори курс.

Паралелно със следването щерката на ъндърграунд героя Янко Ваташки се развива като професионален модел. От повече от две години дъщерята на Соня Немска снима за най-популярните агенции в България.

Рая не обича известността. Рядко публикува кадри. Най-често го прави заради работните си ангажименти. Не говори и за татко си.

Рая е плод на кратката, но бурна любов между Соня Немска и Янко Ваташки-Лудия. Известният силовак е считан за едно от страшилищата на родните затвори. Той и певицата се задържат заедно едва две години, а малко след раждането на Рая се разделят.

Реклама
Реклама
Реклама