Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/11953057 www.bgdnes.bg

Секси психоложка на "Герена"

Михаела на Краев взе успешно държавния изпит

В "Левски" вече могат да се похвалят със секси психоложка. И макар да не е на работа в клуба, тя е сред половинките на футболистите.

Гаджето на халфа Андриан Краев - Михаела Ангелова, може да се счита за дипломиран психолог. Сестрата на Валери Божинов е издържала успешно държавния си изпит, научи "България Днес".

Реклама

Преди това красавицата завърши и семестриално във Великотърновския университет. Остава само да вземе дипломата си, за да бъде пълноправен психолог. Все още не е ясно към коя област на тази наука ще се насочи Михаела. Със сигурност основи на спортната психология. Самата тя е завършила спортното училище в Търново. Освен това покрай Божинов и любимия си има сериозни наблюдения над проблемите на елитните атлети. Те пък от своя страна могат да се възползват от познанията й. Преди време Ангелова споделила и намеренията си да запише магистратура по специалността в Перуджа.

Михаела и Краев са заедно от около година. Те обявиха връзката си навръх рождения ден на красавицата през октомври. Оттогава двамата са неразделни. Михаела почти не пропуска мач на Андриан на "Герена". Често е в компанията на неговата майка Ина. Красавицата е близка приятелка и с бившата съпруга на брат си Николета Лозанова. Самият Валери одобрява напълно връзката им. Всъщност точно Божинов запозна сестра си с бъдещия си зет.

И макар лятото едва сега да започва, Михаела и Краев вече изкараха лятната си почивка. Те разпуснаха няколко дни на Созопол, след като приключиха ангажиментите на футболиста с националния отбор. Халфът имаше една седмица за ваканция, преди да се присъедини към подготовката на "Левски" за новия сезон. По време на почивката на двойката на Южното Черноморие Михаела показа и новата си татуировка - надпис вляво на дупето й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама