Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12020988 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани: Не съм бременна!

"Не съм бременна." Това заяви само пред "България Днес" моделката Джулиана Гани. Тези дни за пореден път изкусителката е "забременена" от най-различни медии.

"Засега няма нищо такова", каза още малката Джулка.

Според писанията Гани сама се издала, че чака второ дете. Огнената блондинка качила снимка, на която си личало набъбналото й коремче. Други медии пък твърдят, че Гани се похвалила на фризьорката си, че чакала бебе, а коафьорката веднага раздула клюката.

Реклама

"Поредните измислици", категорична е Джулиана.

Втората най-търсена българска личност за изминалата година в гугъл признава, че ако е бременна, ще го разкрие първо пред "България Днес".

В момента Джулиана се наслаждава на почивка в Испания. С нея е и голямата й любов - новото й гадже Теодор Гецов. Младежът, който е полицай по професия, и сексбомбата събират тен по плажовете в Палма де Майорка. Звездната двойка използва свободно си време, за да отскочи до популярния курорт. Малката Джулка е свръхзаета с новия си бизнес. И почти не й остава време за любимото й занимание - пътешествие из света. През уикендите пък Гани се грижи за първородния си син - Давид.

В дните от седмицата той е при татко си Илиян Найденов. И събота и неделя за малчугана се грижи известната му майка. Джулката разнообразява и забавлява по всевъзможен начин единствения си наследник. Освен с игри и пътувания Гани редовно го води на басейн, където Давид се чувства много щастлив.

Синът на Джулката вече се е привързал към новия на майка си. Полицаят Теодор много допадал на наследника на моделката. И двамата мъже се забавлявали много.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама