Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12173214 www.bgdnes.bg

Eмили с тротинетката: Купувам си мотор

Щяла да ходи и пеша по магистралите

Шефът на КАТ скастри любимата на екскултуриста Тихомир-Мелиса

Тези дни Емили Йорданова отново се озова в окото на бурята, след като фуча с над 100 км/ч по магистрала "Тракия". Това е поредната изцепка на бившето момче, което вече летя с тротинетката си по Околовръстното шосе и магистрала "Хемус". Любимата на бившия културист от "Фермата" Тихомир-Мелиса вече не се оправда само с каската и спазването на правилата.

Тя изтъкна, че в техническите параметри на общия им с Тихомир скутер било записано, че вдига над 120 км/ч, затова "няма логика аз да го карам с 20 км", заяви в медиите блондито от Плевен.

Реклама

След този й "подвиг" КАТ най-после се самосезира и привика тротинеткаджийката да даде обяснения.

"Има много по-опасни хора от мен на пътя. Как да карам с 25 км/ч, да се пребия ли искат?", разгневи се Емили. Тя все пак плати глобата от 200 лева, която й наложиха от Пътна полиция. На излизане възлюбената на атлета се закани, че щом я репресират, ще тръгне пеш по магистралите или ще си купи мотор.

Шефът на столичния КАТ Тенчо Тенев също се намеси и скастри непокорната русокоска в медийния ефир. "Надявам се, че Емили ще спре да кара тротинетка по околовръстните пътища на София с висока скорост, защото ще си има проблеми. Той коментира, че разбиранията на "летящата девойка" за високата скорост и вълнението от нея са прехвалени.

"Тя рискува не само своя живот, но и живота на другите", категоричен е полицейският шеф.

Вместо да я порицае обаче или да я озапти, екскултуристът се хвърли да защитава "подвизите" на половинката си. В социалните мрежи Тихомир-Мелиса застава изцяло зад пътните безумия на своето любимо "камикадзе".

"Това не е обикновена тротинетка, има стабилността и устойчивостта на мотор, тежи близо 70 кг, има хидравлика, ABS, електронни спирачки...

Карате си моторите, бръмчите като трактори и резачки за дърво, надувате на всички главите, форсирате си на светофарите с мощните мотори, мерцедеси, БМВ-та , правите се на мачовци, гъзари и състезатели, правите си гонки, пилите гуми, карате бързи и скъпи коли в нетрезво състояние и пияни, постоянно правите инциденти на пътя и има починали, а се хващате за Емили, че била парадирала и показва нещо по-различно", гневи се Тихомир-Мелиса.

Реклама
Реклама
Реклама