Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12183032 www.bgdnes.bg

Златно момиче в суперлукс на морето

Кметът на Пазарджик ли плаща?

Ренета Камберова в луксозна вила и собствен басейн на самия плаж Иракли

В суперлукс тъне на морето бившата гимнастичка Ренета Камберова. 31-годишната пазарджиклийка бе част от златните момичета, завоювали общо 81 медала, световна титла, както и бронз от олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 година.

"България Днес" видя, че Рени живее като истинска принцеса край защитения плаж Иракли, недалеч от нос Емине. В тази зона строителството е строго забранено, като изключение е направено само за комплекс от малки луксозни вили в близост до устието на река Вая. Проверка установи, че в разгара на сезона цената за нощувка там варира между хиляда и три хиляди лева в зависимост от броя на спалните и разположението на модерното бунгало. Камберова се е настанила в най-желаните вили, които са на метри от плажа и с изглед към морето. В стаите има панорамни прозорци. Леглото и е широко и вдигнато нависоко, за да се наслаждава на гледката, докато лежи. Дворът разполага със самостоятелен басейн само за гимнастичката и поддържана зелена градина.

Реклама

От няколко години насам Камберова се изявява като общинарка в родния си град. Гимнастичката стана най-младият почетен гражданин на Пазарджик. Председател е на сдружение "Пазарджик спортува". В града е всеизвестна тайна, че Ренета има близки взаимоотношения с кмета Тодор Попов. Богаташът е с две дъщери от първия си брак, но е залитнал здраво по Ренета от години. Тя никога не се е омъжвала досега, но също не е безразлична към 23 години по-възрастния от нея градоначалник. Двамата дори са били засичани неведнъж в имението на Попов в близкото село Паталеница в полите на Родопите.

Наскоро Камберова откри чисто нов плувен комплекс в Пазарджик, а миналата година разряза лентата и на реновираната зала в Спортното училище в града. Успехите на местния спорт са факт. Волейболният "Хебър" е шампион на страната за поредна година, а футболният тим се завърна в "А" група за първи път от 21 години насам. Кметът Попов пък лично се ангажира да монтира на стадион "Георги Бенковски" чисто ново модерно осветление.

"Въпреки че приключих активната си спортна кариера, исках да продължа да бъда победител. Исках да бъда отново на върха, да продължа да карам хората да се гордеят и да ги правя щастливи. Година по-късно получих своя шанс. Дадоха ми го от родния град Пазарджик. От мястото, на което се чувствам най-добре. Дадоха ми шанс от моя дом. Сбъдвам мечтите си! За мен най-важната мисия е да помагам", споделя Камберова в телевизионно интервю.

За последно тя се показа с официално гадже през 2018 година, когато излизаше с младия архитект Благой Гоцев. С пазарджишкия кмет Тодор Попов досега не са потвърдили, нито отрекли за връзката си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама