Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12237045 www.bgdnes.bg

Елена Йончева с ухажор от Брюксел

Журналистката няма да се връща в България

Синът й говори три езика, ходи на работа с нея и иска да пише книга

Евродепутатката Елена Йончева няма да се върне повече в България, научи "България Днес" от неин близък. В момента журналистката е ухажвана от богат англичанин, който не е безразличен към таланта й да провокира.

"Първоначално бяха колеги, след това приятели, излизаха заедно, а той продължава да иска нещо повече. Дали са интимно близки, още не знаем", твърди човек от компанията на евродепутатката.

Реклама

Блондинката, която през май навърши 58 години, се грижи сама за единственото си дете, което е на шест години. Ежедневно, докато майка му е в парламента, Тео ходи в детската градина в същата сграда заедно с децата на други депутати и служители. Въпреки това Тео често работи в офиса с майка си, а работата му се състои в това да... рисува картини. Къдрокосият малчуган вече говори три езика - български, английски и руски. Елена се раздели с таткото на малкия Тео - архитекта Пламен, който живее с друга жена в България и рядко вижда сина си.

Отсега е ясно, че Елена няма да бъде издигната отново за евродепутат, но това не я притеснява. Йончева споделя, че няма намерение да се връща в България и след края на този Европейски парламент, а ще си търси работа в Брюксел, което едва ли ще е толкова трудно за нея.

Вечерите на Елена Йончева са посветени на Тео, а двамата обичат да си разказват приказки и фантастични истории.

Момченцето много искало да напише книга "за живота си", както обяснило на майка си. Йончева насърчавала опитите му, дори опитала да рисува илюстрации към историите му. "Тео е много гушлив, чувствителен, двамата сме неразделни. Обичаме и да си готвим", споделя Елена на своите близки в България.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама