Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12248099 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова с послание към българските фенове на "Убийствена игра" (Видео)

Актрисата Мария Бакалова отправи видео послание към киноманите у нас. В клипа българската красавица говори за черната комедия „Убийствена игра“, в която се превъплъщава в образа на Бий. Това е една от първите главни роли на Мария Бакалова в Холивуд.

„Здравейте, прекрасни хора! Изключително се вълнувам да споделя с вас новия си филм „Убийствена игра“. Ще можете да го гледате в цялата ни страна от 12 август. Тази черна комедия ще ви накара да се разсмеете, да се страхувате, да притаите дъх в очакване и почуда „кой, кога, какво, защо, как направи, какво се случи, какво видях“. Но най-вече и преди всичко да се забавлявате. Елате и вижте какво може да се обърка в една парти игра. Филмът е жесток, хаплив, с изключително чувство за хумор и изпълнен с убийствени обрати“, казва във видеото звездата от "Борат 2". 

Реклама

„Убийствена игра” (Bodies, Bodies, Bodies) разказва историята на група младежи, които решават да се скрият от връхлитащия ураган в отдалечено семейно имение и да си организират парти.

На този младежки купон една парти игра се обърква жестоко и предлага свеж поглед към термините „нож в гърба“ и „истински приятел“.

Главните роли в „Убийствена игра” са поверени на Мария Бакалова, Амандла Стенбърг, Майхала Херолд, Чейс Сюи Уондърс, Пийт Дейвидсън. Режисьор на лентата е Халина Рейн, пише vesti.bg. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама