Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12260590 www.bgdnes.bg

Мбапе хлътна по Николета

Плеймейтката хваща окото на футболисти 

Френската футболна звезда впечатлен от дупето на Лозанова 

Футболната звезда Килиан Мбапе хлътна по Николета Лозанова, научи "България Днес".

Един от най-скъпоплатените играчи в света загуби ума и дума по дупето на родната плеймейтка.

Историята започва през миналата седмица, когато Николета си пусна провокативна снимка в личния профил във Фейсбук. На кадъра Лозанова е по секси бели прашки, които вадят на показ цялото й сочно дупе. Любопитното е, че нагоре моделката е облечена с фланелка на колоса ПСЖ, а на гърба й е изписано името на Мбапе и 7-и номер, с който ниже голове.

Реклама

Фенове от България се мобилизират и започват да засипват в социалните мрежи французина със снимката на Николета. Изненадващо Мбапе отговаря на едно от писмата с въпроса: "Коя е тази?".

"Тя е българска моделка. Приятелю, тя е заета, но това не бива да те спира", пишат почитателите, като явно визират, че Николета от години има връзка с капитана и вратар на "Левски" Николай Михайлов.

Когато Мбапе вижда съобщението, изпраща емотикони на смеещи се човечета и там комуникацията спира. Разговорът е изпратен на Лозанова, която, след като го прочита, също изпраща смеещи се емотикони, като явно се забавлява на евентуалната заварка, която може да се получи.

Преди няколко години се завъртя вихрушка в интернет, че Николета е имала любовна авантюра с Кристиано Роналдо, след като се появиха снимки на двамата от едно и също събитие в Испания. Тогава моделката загадъчно мълчеше дали двамата са мачкали чаршафите, но след доста време призна, че става въпрос за пиар акция и всъщност дори не се познава лично със звездата на "Манчестър" (Юнайтед), който по онова време играе в "Реал" (Мадрид).

Имаше период, при който в продължение на месец плеймейтката буквално преследваше Кристиано в социалните медии. Тя харесваше всяка снимка, която Роналдо качваше, и не спираше да си комуникира с един от най-изявените му фенклубове. Николета има ловка стратегия. Освен че се опитваше да впечатли футболиста, сексбомбата се насочваше и към членовете на семейството му. Нямаше фотос на майка му Долорес и сестрите му Катя и Елма, който Николета да е подминала. Минути след появата на снимка в социалните медии, най-вече в инстаграм, и Лозанова вече беше реагирала със своето "лайкване".

По това време Роналдо вече беше щастливо обвързан с испанката Джорджина Родригес.

Какво ще излезе сега от заигравката с Мбапе, предстои да видим.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама