Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12339851 www.bgdnes.bg

Мика по бански и с нови татуси

На езерото Комо

Стоичков легна в леглото на Марадона

Мика, голямата дъщеря на легендата Христо Стоичков, обра точките с нова визия. Тя се показа само по горнище на бански, с което предизвика куп коментари в социалните мрежи. Михаела е видимо отслабнала и в топ форма. Освен това тя разкрива множество татуировки по двете си ръце. Не е тайна, че футболната щерка има афинитет към рисунките по тялото и не смята да спира дотук.

От няколко дни хубавицата е на почивка на езерото Комо в Италия. Мика пази ревностно личния си живот и рядко показва компанията, с която пътува. След като се разведе с турчина Айкут Рамадан, тя така и не е споделяла за нов мъж в живота си. По-рано през тази година обаче се появиха информации, че е намерила новата си любов. Става въпрос за младия зъболекар от Плевен Виктор Ненчев. Той е по-млад от избраницата си с няколко години, но това не пречело на щастието им. Новият любим на Мика има клиника в столичния квартал "Стрелбище".

Реклама

По рано през лятото голямата дъщеря на Христо Стоичков разпускаше с коктейли на баровския гръцки остров Миконос. След това тя не пропусна да се разпише и по българското Черноморие, което й е присърце. Мика бе на къмпинг в Лозенец, където посрещна и своя 34-ти рожден ден.

Същевременно вчера българската легенда Христо Стоичков посети родната къща на Диего Марадона в Аржентина. Той научи куп нови истории за своя приятел дон Диего от неговата най-голяма сестра Анна. Камата бе в Буенос Айрес, където проведе интересни срещи и изгледа мачове на местните колоси.

"След срещите с толкова приятели в Бразилия сега е време за Аржентина", написа Камата. "Турът завърши на едно уникално място! Анна, най-голямата сестра на незабравимия дон Диего Марадона, ме прие в дома им. Къщата, в която са живели осем души. Стаята на Диего, неговата музика... Още веднъж се докоснах до митологията, която той завинаги ни завеща! Поклон!", разкри Стоичков в социалните мрежи. На кадрите се вижда как той лежи в леглото на Марадона и слуша любимата му музикална плоча.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама