Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12599539 www.bgdnes.bg

Ивайло Чочев чака бебе

Радост в лагера на "червените"

Звездата на ЦСКА 1948 става баща за първи път

Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев чака съпругата му Сюзън да роди в близките дни и е на седмото небе от щастие, научи "България Днес". Вероятно това е и една от причините атакуващият халф да се намира във върхова спортна форма и да лети по терена.

Чочев остана извън селекцията на Младен Кръстаич за мачовете на националния отбор срещу Гибралтар и Северна Македония в турнира Лига на нациите, но даде да се разбере, че не се чувства засегнат от решението на сръбския специалист. В мачовете на ЦСКА 1948 Ивайло е неудържим и треньорът на "червените" Любослав Пенев го определи за най-добрия футболист в българската Първа лига в момента.

Реклама

Чочев се ожени за дългогодишната си приятелка Сюзън Каменова през пролетта на тази година, тогава "България Днес" първи съобщи за радостното събитие.

Влюбените подписаха на 18 май на скромна церемония в София, като сключиха граждански брак. На събитието са присъствали само кумовете и родителите на младоженците. Чочев бе избрал елегантен костюм и папийонка. За разлика от мнозинството булки Сюзън не бе с рокля. Тя избра панталон и сако в бяло. Тоалетът й се допълваше от блуза в цвят пепел от рози. Косата си бе хванала на елегантен кок.

След гражданския брак близки до двойката предположиха, че на по-късен етап те ще врекат един на друг и в църква, като тогава ще спретнат и тържество с приятелите си. Ивайло и знойната перничанка са заедно от дълги години. Любовта между тях пламва, докато Чочев още играеше за ЦСКА на стадион "Българска армия". Запознава ги техният общ приятел Венцислав Василев. Той също като Сюзън е от Перник и е бивш съотборник на Чочев при "червените".

Красивата перничанка бе с халфа и по време на престоя му в Италия, където Ивайло носи екипите на "Палермо" и "Пескара". Сюзън бе неотлъчно до него, докато футболистът се възстановяваше от тежка контузия, получена през 2019 година. Чочев пострада по време на мача на националния отбор с Черна гора (1:1). Халфът получи фрактура на капачката на дясното коляно и бе извън игра повече от година. Лечението бе дълго и се наложиха няколко операции. През цялото време Сюзън го подкрепяше и повдигаше духа му. Миналото лято двамата се завърнаха в България, след като Чочев подписа с ЦСКА 1948.

Очакваният наследник на Ивайло не е единственият повод за радост в лагера на "червените". Днес полузащитникът Реян Даскалов къса с ергенлъка и се жени за своята приятелка Кристен Димитрова.

Реклама
Реклама
Реклама