Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/12625253 www.bgdnes.bg

Жените на англичаните ще живеят в плаващ дворец

Жените на английските национали ще живеят в плаващ дворец по време на световното първенство в Катар. Така наричат огромния круизен кораб MSC World Europa, който ще бъде разположен на пристанището в Доха. Почти всички 26 играчи на "трите лъва" ще бъдат подкрепяни от своите половинки на мондиала, като част от тях ще прекарат повечето си време във водата.

Огромният кораб е на стойност 1 млрд. паунда и разполага с всевъзможни глезотии. На борда има салони за красота, бутици, магазини, шест плувни басейна, 14 джакузита с изглед към океана и най-дългата суха пързалка в морето. В допълнение към 13 ресторанта и бара круизният кораб разполага с микропивоварна. Пакетите за семействата на футболистите започват от 6000 паунда. Според английския "Сън" сред сигурните за плаващия дворец е моделът Ана Модлър, която отскоро излиза със защитника Ерик Дайър. Там се очаква да е и стюардесата Джорджина Ъруин, която е сгодена за вратаря Арън Рамсдейл. На борда ще дефилира и съпругата на Хари Макгуайър - Фърн, както и Ребека Кук - приятелката на Фил Фоудън. 

"Лодката е невероятно място за престой - коментира източник на "Сън". - Това е като плаващ дворец, поради което много от съпругите и семействата на играчите бързо грабнаха пакети, организирани от Футболната асоциация. Поради факта, че лодката е извън брега, гостите могат да пийнат и да се забавляват, без да се притесняват, че ще нарушат строгите правила на Катар. В много хотели дори не са разрешени зони за слънчеви бани. Но оставайки на лодката, гостите просто се отпускат и си прекарват чудесно. Ако Англия стигне докрай, вероятно ще стане като карнавал на борда." 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама