Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12626063 www.bgdnes.bg

Замерят Емануела с презервативи

Фолкпевицата прекъсва участие, за да изрита кондомите от сцената 

Фолкпевицата Емануела е замеряна с презервативи по време на нейно участие. Това става ясно от видео, което се разпространява в социалните мрежи.

Чалга дивата този път не пее в нощно заведение, а на площад в непосочено населено място, когато изведнъж прекратява изявата си.

Реклама

"Спрете музиката! Искам да попитам кой ги хвърля тези презервативи на сцената? Някой нещо иска да ми каже ли? Не става, съжалявам. Заета съм!", нарежда по микрофона обидената Емануела, която не може да повярва, че нещо подобно й се случва.

Фолкпевицата се захваща да изчисти сцената от кондомите, като ги подритва с обувките си на висока платформа. Но след това обръща цялата ситуация на шега, за да не продължи да се чувства неловко.

"Важното е, че човекът се е подготвил и прави безопасен секс. Това е по-важно. Ще има поздрав за Човека презерватив. Ако имаш още, дай ги всичките", добавя с докачлива нотка Емануела и решава да продължи музикалното джамбуре със следващ хит.

Хвърлянето на еротични предмети по фолкизпълнители не е новост.

В светските среди се мълви, че Фики е горд притежател на най-любопитното хоби, което за съжаление оставя в миналото. В началото на кариерата си той събира сутиени на фенки. Девойки масово го замеряли с бельо по участия и той прибирал част от любовните трофеи. С течение на времето тази негова страст отслабва, а и се намесва много сериозен фактор - съпругата му Гюлджан. Тя поставя безусловен край на колекцията и Фики се съгласява, че не е удобно да е семеен мъж, а да държи сутиените на чужди жени. Свидетели разказват, че е имало изяви в чалготеки, на които Фики буквално е ставал обект на сутиенено бомбардиране.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама