Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12627350 www.bgdnes.bg

Звездата от "Оркестър без име" Павел Поппандов: На 76 изиграх 131-ата си роля в киното

На 76 години станах и наскоро изиграх 131-ата си роля в киното.

Това казва Павел Поппандов, който на 18 септември отпразнува събитието само с най-близките. Актьорът се снимал в лентата на Крис Захариев - "Един асансьор разстояние".

"В нея участвам заедно с Данчето Кузманова. Добре ни се получиха нещата, всъщност това е моята 131-ва роля", доволен е актьорът.

Реклама

Той сподели, че да си дядо е най-хубавата любов, по-силна от тази към децата. Не съм си и представял това завладяващо чувство, което те обсебва, призна Павката.

"Оценявам, че Господ ми е дал толкова хубави хора около мен. Ето например имената на най-важните жени в живота ми започват с "Л". Първи са двете ми внучки - Линда и Лаура, на 11 и 7 години, в най-сладката и любознателна възраст. Името на дъщеря ми също започва с тази буква - Лили", признава актьорът.

Поппандов от години вече не е бунтарят, който помним от миналото, но продължава да негодува, когато смята, че нещо е несправедливо. "Когато усетя, че нещо е изкривено - реагирам. Много често хабя нерви, ядосвам се сам вкъщи, сменям тв каналите и кипвам, когато гледам как ни заливат с лъжи политиците. Изобщо не им вярвам. Но иначе винаги съм готов да застана на страната на по-слабия и онеправдания", признава Павката.

"За кратък, малък период бях изпаднал и аз в паникатака от този коронавирус, който беше обхванал всичко живо. Вече съм ваксиниран, но и моето семейство го изживя", спомня си ужаса от пандемията. "Мисля, че при нас децата го донесоха от училище. Аз не се разболях, но постоянно държах връзка с джипито си. Дъщеря ми и зет ми обаче нямаха този късмет. През цялото време аз им пазарувах, оставях им пред вратата и дим да ме няма", казва звездата от "Оркестър без име".

Малко преди да настане пандемията, той участва и във филма "Пепел срещу слънцето", който вече кината излъчиха.

Реклама
Реклама
Реклама