Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/12633777 www.bgdnes.bg

5 неща, с които да експериментирате с новата половинка advertorial icon

Със започването на връзка всичко е романтично, розово и приказно. За нас новата половинка е най-страхотният човек и сме силно заслепени от току-що разцъфналата любов. Това е времето, в което всичко е ново и е чудесна възможност да експериментираме и с нови неща.

Няма да излъжем, ако си признаем, че всеки от нас се е опитвал да впечатли новия си партньор с изпробването на нещо не съвсем познато за нас самите. Експериментите са отличен начин да опознаете и себе си, и половинката си. А и лесно ще си изясните дали това е човекът с главно Ч.

Изпробвайте нови пози

Ако досега сте се ограничавали в няколко секс пози, защото те са ви удобни и добре познати, време е да разчупите това еднообразие.

Ако партньорът ви е готов да експериментира, можете да си изберете няколко пози, които и двамата не сте пробвали. Опитването на нещо ново може да ви сближи много и да открие пред вас неизпитани досега удоволствия.

Все пак, ако нещо не ви е приятно, но на половинката ви ѝ харесва, по-добре поговорете за това. Нищо, което правите насила, не носи удовлетворение. А след време дори можете да влошите връзката си заради неприятен секс.

Измислете си свои секс игри

В ласките и сексуалните удоволствия лесно можете да си измислите ваши секс игри. Разбира се, можете и да си купите настолни такива за възрастни, но можете и да импровизирате.

Ягоди, сметана или шампанско по тялото е стандартно предложение, което можете да разнообразите по ваш вкус. Освен това, с еротични игри бихте могли лесно да опознаете телата си. Докосванията и целувките в търсене на ерогенна зона са чудесни за нововъзникнали връзки.

Включете секс играчки

Секс играчките от онлайн секс шоп магазин са подходящи за разчупването на дългогодишни връзки, но и за нови взаимоотношения. Те са чудесен начин да изпробвате нещо ново, ако половинката ви е съгласна с това.

Например, не възприемайте дилдо продуктите като тема табу или като нещо твърде разкрепостено. Приемете ги като нов начин за доставяне на удоволствие, с който да заздравите връзката помежду си.

Изберете си нестандартно място за секс

Новата връзка често означава и посещаване на много нови места. Това от своя страна предлага много нови възможности да експериментирате с мястото за правене на любов.

Независимо дали ще изберете някой безлюден плаж, или палатка в близост до природна забележителност, експериментът е в плюс на връзката ви. Освен това, ще имате незабравими спомени заедно. Все пак, сексът само в леглото може да ви стане скучен след време.

Бъдете дръзка с еротично бельо

Дамите могат да експериментират много, ако са смели. Много често еротичното бельо прави слабия пол по-силен и доминантен. Това е съпроводено и с по-голямо самочувствие за уменията в леглото.

Почти сме убедени, че няма мъж, който да не одобри решението на жената до него да облече секси бельо или дори сценичен костюм. 

Реклама
Реклама
Реклама