Диана Габровска е първата българска порнозвезда

Приятел
Автор: Борислав Радославов

Диана преди снимките за първия епизод / Снимки: Sugarbabes.tv и личен архив

Диана преди снимките за първия епизод / Снимки: Sugarbabes.tv и личен архив

- Голата кандидат-кметица от Момин проход пише история

 - Дебютният й филм +18 е лесбосцена, излиза навръх изборите в неделя

Диана Габровска е първата официална порнозвезда в България!

Голата кандидат-кметица от Момин проход, чиито разпространени голи снимки преди местния вот през октомври 2019-а бламираха явяването й на изборите и предизвикаха фурор в цялата страна, започва кариера във филмите за възрастни.

Новината разкриха пред "България Днес" самата Диана и съпругът й Тони Габровски, с когото заедно преминават през всички трудности. Двамата взимат решението след множество оферти от различни световни компании в порноиндустрията. Накрая се спират на предложение от най-голямата гръцка компания за създаване на ленти за възрастни.

Преди да отпътуват през лятото до Гърция, където да бъде заснета първата сцена - лесболаски с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу, Диана и Тони часове наред дискутират плюсовете и минусите. Рисковете са големи, неизвестните също, предизвикателството - невъзможно да се опише с думи. Но жребият е хвърлен и ангажиментът е поет.

"Въпреки че пътувахме, пак претегляхме и обсъждахме дали да го правим. Вечерта хапвахме в един хубав ресторант и споделих на Тони колко много се притеснявам. Питахме се трябва ли да го направим и дали да не се откажем. Хората от продукцията ми казаха, че ако не съм сигурна, макар и да сме стигнали вече там, можем да се откажем - правим си плаж и се прибираме. Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко", споделя пред "България Днес" победителката в конкурса "Мис Плеймейт", която раздели първото място с друга еротична моделка.

И продължава: "Спахме час-два максимум в хотела след цял ден пътуваме. На другия ден хората бяха изключително доволни от мен за това, което правя за първи път в живота си по работа. Защото всички хора го правят вкъщи за удоволствие, а аз чисто и просто като работен ангажимент".

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни ласки в луксозна къща сред домашна обстановка. И Диана, и Тони са изключително щастливи и доволни от заснемането на първите кадри.

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя пред вестника Габровска, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Съпругът й също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа.

"След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин", разказва пред "България Днес" Тони Габровски.

Какво и как точно се случва, ще стане ясно навръх изборите в неделя, когато филмът официално ще излезе в онлайн канала на най-голямата гръцка компания в порноиндустрията Sugarbabes.tv и платения телевизионен канал.

"Явно така ми е било писано - името ми да нашумява покрай изборите. Задължително ще дам своя глас, защото зависи от самите нас кого ще изберем да се гаври с нас. Защото те това правят. Само гадни и долни политически интереси се въртят", категорична е Диана.

Диана Габровска: Искам сериозна  кариера в индустрията

- Г-жо Габровска, трудно ли взехте решението да влезете в порното?

- Беше много трудно. Замислихме се със съпруга ми Тони, че винаги ще се върти етикетът "голата кандидат-кметица". Обсъждахме защо, след като сме толкова разкрепостени и двамата, да не го направим. Казахме си - добре. Когато дойде моментът да заминаваме, дискутирахме плюсове и минуси отново. До последно ни чакаха да ни вземат, такова беше вниманието от страна на продукцията. Просто съм очарована. Дори Тони слезе долу, а аз останах сама за малко вкъщи. Дори не бях събрала багажа. Още не бях напълно сигурна. След като ми звънна и ми каза - тръгваме, буквално за 10 минути събраха багажа и потеглихме. Организирах близка приятелка, която да гледа децата, но на никого не казах истинската причина за пътуването.

- Как ще процедирате със синовете ви?

- Неизбежно е, децата трябва да знаят с какво се занимавам и какво правя. Трябва да го научат от нас, а не от улицата. За което ги подготвяме.

- Оттук нататък предстои ли бляскава кариера в порното?

- Обмисляме заснемане на още сцени - с един мъж, с двама мъже - ще видим докъде ще стигнем. Приемам това като работа. Искам сериозно да се занимавам с тази индустрия. Имам профил в еротичния сайт Only fans, в който ще качвам много кадри със съдържание +18, които няма да могат да се видят никъде другаде.

- Какъв хонорар получихте?

- Не мога да оповестя. Бих казала само, че съм доволна, а размерът зависи от самия актьор докъде може да стигне.

Съпругът Тони Габровски:

Включвам се и аз в сцените

- Тони, защо решихте да приемете предложението на Sugarbabes.tv?

- Вследствие на случилото се и по ирония на съдбата точно на 2 октомври излиза първият филм. Съдбата си знае работата. Пробвахме да се изчисти името на Диди, да се живее в България по нормален начин, но не можеш да се отървеш от петното, което ти е лепнато. Пробваха да се подиграват на нас и децата ни. Да ни изкарват от кожата посредством синовете ни. Отбивахме ударите, но атаките не спираха. Бяхме достатъчно откровени с големия ни син Тони, че правим неща, които ще разберат по-късно. Трябва да го приемат и да знаят. Да го научат от нас, а не от хората. От най-голямата гръцка компания в порноиндустрията ни отправиха предложение. Обмисляхме го много сериозно. Защото приемем ли, нямаше връщане назад. Понеже сме много широкоскроени и двамата, ние го приехме като работа. Ние сме продукт и го продаваме. И нямаме скрупули да го направим. Просто отиваш, вършиш си работата, ставаш и си заминаваш.

- Лесно ли стиковахте детайлите около снимките?

- Задължително мястото на снимки трябваше да бъде извън България, в която е забранено заснемането и предлагането на такъв тип филми - парадоксално за ЕС, където е позволено навсякъде. Затова българките излизат в чужбина да снимат.

Без никакъв натиск, с много внимателен подход преминава всичко. Дали ще бъдат лесбосцени, дали с един или двама мъже - ние преценяваме параметрите. С Диди сме на принципа - ако правим нещо, трябва да е както трябва. Решихме да започнем с най-софт лесбосцената, в която участва и известна порноактриса от Гърция. Получила се е много добре. Навсякъде бях и аз, с продуцентите говорехме и с мое знание се случваха нещата. Обмислям най-вероятно да се включа и аз, засега все още не съм. Предстои.

- Кой беше най-емоционалният момент?

- Най-емоционално беше заминаването ни за Гърция. Станахме сутринта и знаехме, че трябва да го направим. Хем искаш, хем знаеш, че ще даде брутален отзвук. Седели сме два часа един срещу друг. Казвахме си - ако седим тук, нямаме развитие, не можеш да избягаш. Не по наше желание някой ни хвърли на кучетата. Това рефлектира на децата, техни връстници им говореха за Диди. Изгониха ги от "Левски", изкараха майка им платена жена. За такива неща очите и ушите на хората са отворени.

Седиш и си казваш - продължаваш напред в съвсем различна посока. Диди ми каза - каквото прецениш, виждаш какво се случва и каква мъка е. В крайна сметка никой няма да ни нахрани децата и да им купува дрехи и обувки. И го приехме. Тръгнахме в чужда страна да правим нещо, което официално никоя българка не е казала, че прави, с името си. Диана е първата. Много емоционален момент.

- Ще последват ли и други момичета официалния път с името си, по който поема Диана?

- Най-вероятно. Сега много момичета биха тръгнали по пътя и ще си кажат - щом Диана Габровска може, защо да не го направим и ние. Факт е, че по труден начин намираме изход от цялата мизерия, която ни заобикаля отвсякъде. Знаете ли, в Гърция хората ни казват - тези актриси у нас са звезди. А в България е срамно и позорно. Такова ни е обществото. Много големи порнокомпании вероятно ще искат да снима за тях. Дали ще се местим да живеем зад граница - ще решим, както го почувстваме. Дотук се съобразявах с думата България, но вече не, защото нищо не се случва тук.

Копие на татко си е порасналата щерка на Боби М.

Копие на татко си е порасналата щерка на Боби М.

Завършва университет в Бостън  Елинор отпразнува 23-ия си рожден ден в Америка  Пораснала и много разхубавена е дъщерята на бившия вратар Борислав Михайлов и шампионката по гимнастика Мария Петрова. Елинор от години живее и учи в Съединените щати. "България Днес" се сдоби с актуален кадър, на който хубавицата е облечена стилно и изцяло в черно

Училище заложник на второкласник

Училище заложник на второкласник

Ученици, родители и директор в 90-о СУ се оплакаха Не могат да преместят проблемно дете, което тероризира своите съученици Деца, родители и директор на 90-о СУ в столичния квартал "Люлин" се превърнаха в заложници на второкласник. Срещу буйното дете Денис (б.р. - името умишлено е променено) има куп оплаквания и жалби

17-кратният победител в "Последният печели" Симеон Димитров:  В 1-ви клас откриха таланта ми

17-кратният победител в "Последният печели" Симеон Димитров: В 1-ви клас откриха таланта ми

Тогава класната ми установи, че имам много логична мисъл. Не знам дали съм много умен  "Всичко се реши с един въпрос за хан в битката срещу Димитринка Илиева. Тя просто го знаеше, аз не го знаех. На мен това ми се струва забавно, тъй като историята е една от най-силните ми сфери, а аз отпаднах на исторически въпрос

Дъщерята на Гала стяга нова къща

Дъщерята на Гала стяга нова къща

Дъщерята на водещата Гала - Мари Константин, обзавежда нова къща. Изявяващата се като инфлуенсър брюнетка показва засега само просторния двор на бъдещия си дом. Според нейни изчисления цялостният ремонт ще отнеме много време и най-рано през пролетта с приятелят й Константин ще се нанесат в новия дом

Илиан Стоянов: Япония е фаворит срещу Хърватия

Илиан Стоянов: Япония е фаворит срещу Хърватия

Докато ние копаем дъното, хората си развиват футбола, казва Коловати Бившият национал Илиан Стоянов живее от 2005 година насам в Япония, където направи страхотна кариера, а в момента има собствена футболна школа. Той коментира фурора на азиатския тим на провеждащото се в Катар световно първенство. Днес Япония излиза в осминафинал срещу Хърватия

Жената на Вергов мина в нелегалност

Жената на Вергов мина в нелегалност

Ирина Ялъмова, съпругата на Юлиан Вергов, не вдига изобщо телефона си. След като скорошна публикация в таблоид намеси името на популярния актьор в побоя над колежката му Диана Димитрова, съпругата на актьора изобщо не може да бъде открита. "Знаем за какво я търсите, но това не е никак коректно. Ирина вече не работи при нас"

Актуално

В Германия е подготвян преврат, начело на новия Райх е трябвало да застане роднина на българската царица Елеонора

В Германия е подготвян преврат, начело на новия Райх е трябвало да застане роднина на българската царица Елеонора

В Германия е задържана особено опасна група, която е подготвяла държавен преврат. Тя е искала да възстанови реда в страната от времето на Германската империя през 1871 г. Начело на новия Райх като регент е трябвало да застане принц Хайнрих XIII Ройс цу Кьостриц. Той принадлежи към княжеския род Ройс от Тюрингия

Заради готвен  преврат в Германия, 25-има арестувани

Заради готвен преврат в Германия, 25-има арестувани

Двадесет и петима души, заподозрени в заговор за сваляне на правителството, бяха арестувани при акции в Германия. Извънредната новина съобщи ВВС. Според германски доклади групата от крайно десни и бивши военни е планирала да щурмува сградата на парламента, Райхстага, и да завземе властта. Твърди се, че централно място в плановете им е заемал

Гаджето на Папи Ханс в мъжки костюм

Гаджето на Папи Ханс в мъжки костюм

С мъжки костюм се понесе из София Сара Драгулова. Мацката, която е гадже на Папи Ханс явно не е уцелила съвсем размера, защото дрехите са й леко големи. Или може би са на самия Папи? Това не пречи на Сара да изглежда супер секси. Снимки: България

(Видео) Кралят на Мароко излезе на улицата да празнува победата над Испания

(Видео) Кралят на Мароко излезе на улицата да празнува победата над Испания

Кралят на Мароко Мохамед VI не издържа и излезе да празнува на улицата победата над Испания на световното. Преди това той се обади на националите в Катар и произнесе специална реч в тяхна възхвала по телевизията. Изненадващо обаче кралят се качи на бронирания си автомобил и се включи в празника на сънародниците си по улиците

208 нови случая на COVID-19, 207 са излекувани

208 нови случая на COVID-19, 207 са излекувани

208 са новите случаи на COVID-19 за последното денонощие, сочат данните в Единния информационен портал. Направени са общо 3756 теста или положителни са 5,5%. Активните случаи са 4429. В болница са 352 пациенти, 40 са в интензивни отделения. 207 души са се излекували за последното денонощие, няма отчетени смъртни случаи

Не пропускай

Отново замеряха крал Чарлз III с яйца (Видео)

Отново замеряха крал Чарлз III с яйца (Видео)

Отново замеряха крал Чарлз III с яйца.  Охранителите на краля се намесиха бързо при днешния инцидент на площад "Сейнт Джордж" в Лутън и отдалечиха Чарлз от мястото на безредиците. Полицията потвърди, че заподозреният е арестуван и в момента се разпитва.  74-годишният крал не се притесни от инцидента и продължи да се ръкува с хората

Диана Димитрова: Той опита да ме убие, но искам само морално възмездие, не пари

Диана Димитрова: Той опита да ме убие, но искам само морално възмездие, не пари

Актрисата Диана Димитрова, която преди седмица сподели във Фейсбук профила си, че е била жертва на насилие от свой колега на снимачната площадка написа, че не желае нито стотинка от въпросния човек. Тя каза, че иска единствено морално възмездие от човека, който се е опитал да я убие.  "Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми

Денков с метро на работа

Денков с метро на работа

С метро ходи на работа Николай Денков. Бившият образователен министър няма проблеми да се повози на подземната железница, стиснал предварително принтиран документ в ръка. Снимки: България

Никулденско чудо на Струма!

Никулденско чудо на Струма!

Голям речен шаран се закачи на въдицата на късметлия, борят го над половин час Невероятна слука споходи риболовец на река Струма в навечерието на големия християнски празник Никулден. Мъжът отива край реката с фина въдица в опит да улови кефали, но на малката му кукичка се закача внушителен шаран. След продължителна борба речният гигант е изваден

Днес е Никулден, празнуват рибари, моряци, банкери, търговци и 200 000 именици

Днес е Никулден, празнуват рибари, моряци, банкери, търговци и 200 000 именици

Православната църква почита днес паметта на св. Николай Мирликийски Чудотворец. Днешния празник народът нарича Никулден. Св. Николай е покровител на моряците и рибарите и банкерите. Николай Мирликийски е роден през III в. в Патара, днешна Мала Азия. След праведен монашески живот е избран за архиепископ на град Мир, Ликийска област