Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12635303 www.bgdnes.bg

Диана Габровска е първата българска порнозвезда

- Голата кандидат-кметица от Момин проход пише история

 - Дебютният й филм +18 е лесбосцена, излиза навръх изборите в неделя

Диана Габровска е първата официална порнозвезда в България!

Голата кандидат-кметица от Момин проход, чиито разпространени голи снимки преди местния вот през октомври 2019-а бламираха явяването й на изборите и предизвикаха фурор в цялата страна, започва кариера във филмите за възрастни.

Реклама

Новината разкриха пред "България Днес" самата Диана и съпругът й Тони Габровски, с когото заедно преминават през всички трудности. Двамата взимат решението след множество оферти от различни световни компании в порноиндустрията. Накрая се спират на предложение от най-голямата гръцка компания за създаване на ленти за възрастни.

Преди да отпътуват през лятото до Гърция, където да бъде заснета първата сцена - лесболаски с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу, Диана и Тони часове наред дискутират плюсовете и минусите. Рисковете са големи, неизвестните също, предизвикателството - невъзможно да се опише с думи. Но жребият е хвърлен и ангажиментът е поет.

"Въпреки че пътувахме, пак претегляхме и обсъждахме дали да го правим. Вечерта хапвахме в един хубав ресторант и споделих на Тони колко много се притеснявам. Питахме се трябва ли да го направим и дали да не се откажем. Хората от продукцията ми казаха, че ако не съм сигурна, макар и да сме стигнали вече там, можем да се откажем - правим си плаж и се прибираме. Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко", споделя пред "България Днес" победителката в конкурса "Мис Плеймейт", която раздели първото място с друга еротична моделка.

И продължава: "Спахме час-два максимум в хотела след цял ден пътуваме. На другия ден хората бяха изключително доволни от мен за това, което правя за първи път в живота си по работа. Защото всички хора го правят вкъщи за удоволствие, а аз чисто и просто като работен ангажимент".

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни ласки в луксозна къща сред домашна обстановка. И Диана, и Тони са изключително щастливи и доволни от заснемането на първите кадри.

Реклама

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя пред вестника Габровска, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Съпругът й също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа.

"След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин", разказва пред "България Днес" Тони Габровски.

Какво и как точно се случва, ще стане ясно навръх изборите в неделя, когато филмът официално ще излезе в онлайн канала на най-голямата гръцка компания в порноиндустрията Sugarbabes.tv и платения телевизионен канал.

"Явно така ми е било писано - името ми да нашумява покрай изборите. Задължително ще дам своя глас, защото зависи от самите нас кого ще изберем да се гаври с нас. Защото те това правят. Само гадни и долни политически интереси се въртят", категорична е Диана.

Диана Габровска: Искам сериозна  кариера в индустрията

- Г-жо Габровска, трудно ли взехте решението да влезете в порното?

- Беше много трудно. Замислихме се със съпруга ми Тони, че винаги ще се върти етикетът "голата кандидат-кметица". Обсъждахме защо, след като сме толкова разкрепостени и двамата, да не го направим. Казахме си - добре. Когато дойде моментът да заминаваме, дискутирахме плюсове и минуси отново. До последно ни чакаха да ни вземат, такова беше вниманието от страна на продукцията. Просто съм очарована. Дори Тони слезе долу, а аз останах сама за малко вкъщи. Дори не бях събрала багажа. Още не бях напълно сигурна. След като ми звънна и ми каза - тръгваме, буквално за 10 минути събраха багажа и потеглихме. Организирах близка приятелка, която да гледа децата, но на никого не казах истинската причина за пътуването.

- Как ще процедирате със синовете ви?

- Неизбежно е, децата трябва да знаят с какво се занимавам и какво правя. Трябва да го научат от нас, а не от улицата. За което ги подготвяме.

- Оттук нататък предстои ли бляскава кариера в порното?

- Обмисляме заснемане на още сцени - с един мъж, с двама мъже - ще видим докъде ще стигнем. Приемам това като работа. Искам сериозно да се занимавам с тази индустрия. Имам профил в еротичния сайт Only fans, в който ще качвам много кадри със съдържание +18, които няма да могат да се видят никъде другаде.

- Какъв хонорар получихте?

- Не мога да оповестя. Бих казала само, че съм доволна, а размерът зависи от самия актьор докъде може да стигне.

Съпругът Тони Габровски:

Включвам се и аз в сцените

- Тони, защо решихте да приемете предложението на Sugarbabes.tv?

- Вследствие на случилото се и по ирония на съдбата точно на 2 октомври излиза първият филм. Съдбата си знае работата. Пробвахме да се изчисти името на Диди, да се живее в България по нормален начин, но не можеш да се отървеш от петното, което ти е лепнато. Пробваха да се подиграват на нас и децата ни. Да ни изкарват от кожата посредством синовете ни. Отбивахме ударите, но атаките не спираха. Бяхме достатъчно откровени с големия ни син Тони, че правим неща, които ще разберат по-късно. Трябва да го приемат и да знаят. Да го научат от нас, а не от хората. От най-голямата гръцка компания в порноиндустрията ни отправиха предложение. Обмисляхме го много сериозно. Защото приемем ли, нямаше връщане назад. Понеже сме много широкоскроени и двамата, ние го приехме като работа. Ние сме продукт и го продаваме. И нямаме скрупули да го направим. Просто отиваш, вършиш си работата, ставаш и си заминаваш.

- Лесно ли стиковахте детайлите около снимките?

- Задължително мястото на снимки трябваше да бъде извън България, в която е забранено заснемането и предлагането на такъв тип филми - парадоксално за ЕС, където е позволено навсякъде. Затова българките излизат в чужбина да снимат.

Без никакъв натиск, с много внимателен подход преминава всичко. Дали ще бъдат лесбосцени, дали с един или двама мъже - ние преценяваме параметрите. С Диди сме на принципа - ако правим нещо, трябва да е както трябва. Решихме да започнем с най-софт лесбосцената, в която участва и известна порноактриса от Гърция. Получила се е много добре. Навсякъде бях и аз, с продуцентите говорехме и с мое знание се случваха нещата. Обмислям най-вероятно да се включа и аз, засега все още не съм. Предстои.

- Кой беше най-емоционалният момент?

- Най-емоционално беше заминаването ни за Гърция. Станахме сутринта и знаехме, че трябва да го направим. Хем искаш, хем знаеш, че ще даде брутален отзвук. Седели сме два часа един срещу друг. Казвахме си - ако седим тук, нямаме развитие, не можеш да избягаш. Не по наше желание някой ни хвърли на кучетата. Това рефлектира на децата, техни връстници им говореха за Диди. Изгониха ги от "Левски", изкараха майка им платена жена. За такива неща очите и ушите на хората са отворени.

Седиш и си казваш - продължаваш напред в съвсем различна посока. Диди ми каза - каквото прецениш, виждаш какво се случва и каква мъка е. В крайна сметка никой няма да ни нахрани децата и да им купува дрехи и обувки. И го приехме. Тръгнахме в чужда страна да правим нещо, което официално никоя българка не е казала, че прави, с името си. Диана е първата. Много емоционален момент.

- Ще последват ли и други момичета официалния път с името си, по който поема Диана?

- Най-вероятно. Сега много момичета биха тръгнали по пътя и ще си кажат - щом Диана Габровска може, защо да не го направим и ние. Факт е, че по труден начин намираме изход от цялата мизерия, която ни заобикаля отвсякъде. Знаете ли, в Гърция хората ни казват - тези актриси у нас са звезди. А в България е срамно и позорно. Такова ни е обществото. Много големи порнокомпании вероятно ще искат да снима за тях. Дали ще се местим да живеем зад граница - ще решим, както го почувстваме. Дотук се съобразявах с думата България, но вече не, защото нищо не се случва тук.

Реклама
Реклама
Реклама