Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12637382 www.bgdnes.bg

Заедно ли са отново Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин?

Източник съобщава пред сп. "People", че една от любимите двойки на Холивуд - Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин, отново са заедно. Освен това представителят на актьора от "Роки" наскоро заяви пред Page Six: "Те решиха да се срещнат отново у дома, където разговаряха и успяха да изгладят различията си. И двамата са изключително щастливи", предаде dir.

Новината за помирението идва няколко дни след като в съдебно дело в окръг Палм Бийч, Флорида, се казва, че 54-годишната Флавин и 76-годишният Сталоун са се съгласили, "че е в най-добър интерес на всеки от тях поотделно и по-важното - на всички заедно като семейство, да разрешат всички въпроси, свързани с прекратяването на брака им, по достоен, приятелски и личен начин извън съда".

Реклама

Съпрузите, които сключиха брак през май 1997 г., имат дъщери Скарлет, която е на 20 години, Систин - на 24 години, и София - на 26 години. 

Флавин е подала молба "за прекратяване на брака и други облекчения" от Сталоун преди малко повече от месец, на 19 август. Тя твърдеше, че мъжът ѝ "е участвал в умишлено разпиляване, изчерпване и/или разхищение на брачното имущество, което е оказало неблагоприятно икономическо въздействие върху семейното имущество", което той отричаше. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама