Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12677134 www.bgdnes.bg

Национал прибра актриса в Полша

Павела клечи в асансьор 

Волейболистът Сеганов ще гласува в град Краков, Апостолова остава без вот 

Добилата популярност в сериала "Дяволското гърло" актриса Павела Апостолова замина да живее в Полша при волейболния национал Георги Сеганов. Това разбра "България Днес" от свои източници. 7 години по-младата от него филмова звезда е неотлъчно до любимия си и е решила да го последва в новото му предизвикателство.
През това лято националният разпределител подписа договор с полския клуб "ГКС Катовице". Преди това 29-годишният Сеганов игра като титуляр и в трите двубоя на България от груповата фаза на световното първенство, където загубихме от Полша, САЩ и Мексико. В кариерата си в чужбина досега юношата на ЦСКА е играл още в Турция и Италия.
Интересното е, че Павела няма да може да гласува на предстоящите избори утре. Тя не е прехвърлила адреса си по местоживеене, а освен това не е подала нужните документи за удостоверение за гласуване на друго място. Това не важи за волейболиста, който ще може да даде гласа си. В Полша има само две изборни секции - в столицата Варшава и в град Краков, който е доста по-близо до Сеганов.
Всъщност не е ясно дали Апостолова не планира да се прибира често до България тази есен. Причината е, че тя е студентка по журналистика в Софийския университет. Иначе Павела е много доволна от живота в Полша. Тези дни актрисата показа в социалните мрежи провокативни кадри, на които клечи в асансьор в Катовице. Веднага се забелязва, че тя е претърпяла тотална промяна на визията си в сравнение с участието си в "Дяволското гърло" през 2019 година. "Ремонтирала" е скулите на лицето си, минала е през ринопластика на носа и е уголемила устните си с хиалурон.


Георги и Павела са двойка от миналото лято, когато се показаха на сватбата на друг волейболен национал - Светослав Гоцев, с красивата Магдалена. Преди това сексапилната актриса беше първата голяма любов на футболния национал Валентин Антов. Раздялата им настъпи, след като кариерите и на двамата тръгнаха стремглаво нагоре, а бившият капитан на ЦСКА-София заигра в италианския "Монца".


Наскоро Апостолова навърши 22 години, като тя видя нещо мистично в разположението на цифрите на празника си.
"И така на шега или не съвсем... станах на 22 години точно на 22.09.2022 г. За първи и последен път ще ми се случат толкова много двойки и въпреки че не разбирам много от нумерология - числото две винаги ми е носило особен сантимент. За мен две е опозиция, но и взаимодействие. Отрицание, но и признание, тъмнина и светлина, а чрез противоречието, което се крие в него, се заражда изкуството. Изкуството да обичаш, да цениш, да си благодарен. За малкото, за истинското, за емоцията, за уроците, за усмивките. Е, благодарна съм и съм щастлива", споделя талантливата актриса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама