Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12711082 www.bgdnes.bg

Първата ни официална участничка в 18+ лентите Диана Габровска: Щастлива съм, че станах порноактриса!

Диана Габровска ще легализира филмите за възрастни у нас, стотици момичета искали да се снимат 

Легализиране на порноиндустрията в България!

Тази кампания подема първата наша звезда във филмите за възрастни Диана Габровска. Намерението сподели пред "България Днес" самата Диана, която в понеделник изгря с първото си видео в платформата на най-голямата гръцка компания в индустрията за порнофилми sugarbabes.tv. Изявата на нашенката беше оценена като повече от доба и за нея написаха на първата си страница някой от гръцките вестници.

Реклама

"Сървърите буквално са се сринали в неделя в деня на изборите! Десетки хиляди хора от България едновременно са се опитвали да влязат в сайта на компанията, за да ме гледат и са блокирали устройствата. Заради рекордният брой зрители се наложи филмът да се пусне в понеделник наново", сподели пред вестника Габровска, която е засипана с хиляди съобщения и нови предложения за работа в 18+ сферата, в която носителката на титлата "Мис Плеймейт" иска да се развива стремглаво.

В горещата лента Габровска си партнира в лесбосцени с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу. Компания им прави още една разкрепостена жена, като действието се развива в домашна обстановка, а сцените нажежават до червено страстите.

"След като излезе материалът за това, че съм официално първата българска порнозвезда и след като първата сцена вече е налице, ми писаха много наши момичета, които искат да поемат по моя път. Питат ме всякакви неща около работата и ми благодарят, че съм се осмелила да изляза с лицето и името си, а не да се крия под псевдоним и да забранявам излъчванията за България на порносцените. Повярвайте ми, има много наши сънародници, които искат да участват във филмите за възрастни и моят пример им дава сили и кураж да тръгнат по този път", разказва още жената, чиито изтекли голи снимки преди местния вот в родното й градче Момин проход бламираха кандидатурата й за кметица.

За да снима страстните сцени, Диана и съпругът й Тони пътуват до Гърция. У нас този бранш е забранен за разлика от повечето европейски страни. И особено за Чехия и Унгария, където тази сфера е широко развита и печалбите от нея възлизат на милиарди.

"Ще работя за това порноиндустрията в България да бъде позволена и забраната да падне. Каквото мога да сторя по въпроса - ще го направя. Има смисъл", казва Габровска, която трупа хиляди последователи в профила си в Onlyfans заради пикантните си снимки +18, които публикува само там.

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя още пред вестника Диана, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Реклама

Съпругът й също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа.

"След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин", разказва пред "България Днес" Тони Габровски.

Въпреки всичко решението било много трудно.

"Замислихме се със съпруга ми Тони, че винаги ще се върти етикетът "голата кандидат-кметица". Обсъждахме защо, след като сме толкова разкрепостени и двамата, да не го направим. Казахме си - добре. Когато дойде моментът да заминаваме, дискутирахме плюсове и минуси отново. До последно ни чакаха да ни вземат, такова беше вниманието от страна на продукцията. Просто съм очарована. Дори Тони слезе долу, а аз останах сама за малко вкъщи. Дори не бях събрала багажа. Още не бях напълно сигурна. След като ми звънна и ми каза - тръгваме, буквално за 10 минути събрах багажа и потеглихме. Организирах близка приятелка, която да гледа децата, но на никого не казах истинската причина за пътуването", разкри пред "България Днес" Диана.

Реклама
Реклама
Реклама