Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/12728950 www.bgdnes.bg

Мениджърът на "Челси" Греъм Потър: Стискам палци за Фофана

Новото попълнение на "сините" се контузи, Рийс Джеймс скъсван от хвалби

Все още не се знае колко сериозна е травмата на новото попълнение на "Челси" Уесли Фофана. Френският защитник откри резултата при победата с 3:0 над "Милан" в Шампионската лига. За нещастие само 14 минути по-късно той напусна терена със сълзи на очи. Най-мрачните прогнози са, че Фофана е скъсал предна кръстна връзка на коляното, което би го извадило за дълги месеци от футбола. След края на двубоя бранителят напусна "Стамфорд Бридж" с помощта на патерици. Фафана дойде през изминалото лято от "Лестър" срещу цели 70 милиона паунда.

"Не знаем колко сериозна е контузията, ще направим скенер. Стискам палци да е нещо леко", каза мениджърът на "Челси" Греъм Потър. Той каза силни думи за друг от голмайсторите в мача - Рийс Джеймс. На възраст от 22 години и 301 дни английският национал стана най-младият играч на "Челси", вкарал и асистирал в един и същ мач от Шампионската лига.

Реклама

"Рийс е фантастичен играч. Той се развива непрекъснато и ще става все по-добър и по-добър. Наистина ми хареса да работя с него, той има какво да предложи. Моята работа е да се опитам да му помогна да разгърне потенциала си, а потенциалът му е, че може да бъде легенда на "Челси". Това е нивото, което има", убеден е Потър.

"Освен в края на първото полувреме, "Милан" нямаха много шансове за гол. Това говори много за нашата защита като цяло. Момчетата бяха отговорни и свършиха добра работа. Беше изключително важна победа, но все още имаме дълъг път в турнира", убеден е новият мениджър на "Челси".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама