Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13125709 www.bgdnes.bg

Ротативките и техните много варианти – защо е така? advertorial icon

Aко сте играли поне малко на ротативки, ще знаете, че те са сред най-популярните версии на казино игрите. Но защо имат толкова много жанрове?

Защо ротативките са толкова различни?

Ротативката е една от най-старите форми на забавление в казината. Ротативки игри за първи път се появяват в началото на 20-ти век и продължават да се разработват бързо от различни компании и изобретатели, защото комбинират в себе си две качества – доходоносни са за бизнеса, но и са много забавни за хората, които ги играят.

Комбинацията от тези две неща кара редица компании да започнат да проучват жанра, а в последствие и да го развиват. За да се привлекат повече клиенти, в ротативките се влагат все по-интересни сюжетни линии и механизми на игра.

Кой разработва различните ротативки днес?

Разнообразието в ротативките се разработва от много и различни студиа. Днес има над 100 добре познати компании, които се занимават с това. Става дума за марки, които са се установили твърдо на пазара и са спечелили доверието на клиентите си. Такива например са NetEnt, Red Tiger, Betsoft, Playson, Play’n Go, Microgaming, но и много други.

Интересно е да се знае, че първата фирма, която пуска ротативки за онлайн казината се казва Microgaming. Но и всяка от останалите компании, също е измислила и наложила на пазара различни игри, които са актуални от десетилетия. Всички те в една или друга степен са спомогнали за развитието на онлайн ротативните игри и казината като цяло.

Темите и жанровете на онлайн ротативките

Днес има толкова много ротативки, че е невъзможно да си представим развлекателната индустрията без тях. Темите, които могат да се видят в машините, са най-различни. Например, ако обичате пътешествията, тогава Gonzo’s Quest е за вас. Ако си падате по Древен Египет,  пробвайте Book of Dead. Ако обичате аниме темите, със сигурност ще искате да играете Moon Princess.

Възможностите в тази посока са неограничени. Ако например сте фенове на „Игра на тронове” или „Викингите”, то има ротативки и по двата сериала, които може да пробвате. Ако си падате по „Здрач”, е добре да знаете, че има цяла игра, направена по филмите от поредицата. Митологичните ротативки също са налични. Има такива със сюжети от „Thunderstruck” и „Боговете на Олимп”. Всички тези игри са само част от темите и възможностите на ротативките, които може да разгледате.

Ротативките днес са различи и много разнообразни, защото такива са предпочитанията на играчите. Все пак, никой вече не иска да играе на плодчета, каквито най-старите системи предлагаха. Въпреки че има доста хора, които още си падат по първоначалните версии, но за останалите, има повече възможности от всякога!

Ако сте нови в играта на ротативки, не се притеснявайте! Бързо ще се ориентирате и ще си намерите такава, която да ви е по вкуса.

Реклама
Реклама
Реклама