Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/13127675 www.bgdnes.bg

Кога започват нежните скандали

Футболните половинки примерни по трибуните

Световното първенство в Катар, оказва се, носи и допълнителна тръпка в Англия, но тя е косвено свързана с футбола. Клюкарските издания на Острова вече правят залози кога ще започнат да отразяват скандали сред съпругите и гаджетата на футболистите.

А предпоставки това да се случи по-скоро от обикновено има. Досега футболните половинки не са били в такава ситуация - затворени на кораб, на който важат строги мерки. По време на шампионати дамите се сближават, завързват се приятелства, които после се разпадат, понякога дори доста шумно. Справка - делото на Колийн Рууни срещу Ребека Варди. Двете уж бяха много близки, а после се оказа, че съпругата на звездата на "Лестър" - Джейми Варди, издавала тайните на Колийн. За жълтата преса този скандал измести всичко за повече от година и половина, а репортерите изкараха пачки с пари от него.

Реклама

Всички дами бяха на трибуните на стадиона при победата на Англия в първия мач от шампионата с впечатляващото 6:2 срещу Иран. Обективите на фотографите бяха обърнати и натам и следяха всяко действие. След края на мача футболистите успяха да отидат при половинките си край терена и да ги прегърнат и целунат, както и децата си, за тези, чиито наследници са в Катар, разбира се.

За дамите, които имат много свободно време, е доста сложно да напускат луксозния кораб в морето, където са настанени. Още повече на борда не е разрешен алкохолът, както мотаенето в нетрезво състояние. Пиячка се сервира само в специално обозначени барове, доставя се и от румсървис, пише "Сън".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама