Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13140304 www.bgdnes.bg

Калин Врачански възкръсна

Героят му се завърна в кримисериала за последните серии на "Братя", стана ченге от "Европол"

Калин Врачански възкръсна. Героят му в "Братя" се върна от мъртвите.

Екранният Борис Донков в сериала, изигран от актьора, бе убит в кримидрамата в края на втори сезон. Изненадващо за всички Врачански се появи за последните няколко серии от финала на сериала.

Реклама

Смяташе се, че Калин се е скарал с продуцентите на лентата и затова е аут от продукцията. Истината обаче се оказва съвсем различна. Отпадането си Врачански обясни с подготовка за постановката на Операта "Баща ми бояджията", в която изпълняваше главната роля, но много не повярваха на думите му.

Феновете на "Братя" изцяло бяха забравили за Калин, докато изведнъж лицето му не се появи в кримисериала.

Ролята на звездата този път е различна. В първите два сезона той изигра единия от двамата братя - Борис Донков. Героят му бе опожарен, докато лежи в клиника, където се лекуваше. Клечката бе запалена от бившата жена на брат му - мафиота Денис Топал.

Екранното му семейство ритуално се сбогува с Врачански, ала при разследването на останките след инцидента не беше открито човешко ДНК, което остана загадка за инспектор Йосифов, проучващ по-късно анализите на пепелта.

Новата роля на актьора е отново на ченге. Този път играе чужденец - инспектор от "Европол" Брад Дейвидсън. Явно все пак някой е успял да помогне на героя на Врачански да се спаси от огнените пламъци. Кой точно, предстои да разберем. Защото един от най-популярните ни актьори се завърна точно за развръзката в сериала. Финалът на "Братя" е утре. Сериалът стана един от най-гледаните в България заради добрия си замисъл.

Реклама
Реклама
Реклама