Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13167031 www.bgdnes.bg

Габровска се снима с фалос за 1 млн. долара

Пробив прави кандидатка за кметица 

110% съм на линия, разпален е притежателят на скъпото мъжко достойнство Керън Лий - надз.

Бившата кандидатка за кметица на Момин проход, а днес актриса в голи сцени Диана Габровска ще снима с един от най-емблематичните актьори във филми за възрастни - Керън Лий. Британецът от Дерби застрахова фалоса си за 1 млн. долара и има стотици филми в индустрията +18.

Всичко започва в интернет, където фенове на Диана задават въпроси на любимката си в розовите ленти. Един от тях е дали фаталната брюнетка от Момин проход би снимала с емблемата на порното Керън Лий. Габровска отговаря утвърдително и при покана към нейна страна би се отдала на горещи ласки с Керън.

Реклама

Британският тигър вижда публикацията и се включва в дискусията, отговаряйки кратко, точно и ясно: "110% искам да снимам с Диана". Той е продуцент на най-мощната компания в розовата индустрия и снимките с българката ще изстрелят Диана в най-горния ешелон на порнофилмите.

"За мен ще бъде чест и удоволствие да снимам с един от най-големите актьори в индустрията. Единствен си е застраховал мъжкото достойнство и виждам бъдеще в общата ни дейност", сподели пред "България Днес" в неделния следобед Диана Габровска.

Трета серия с участието на Диана вече се върти в най-големия гръцки порносайт. В него Габровска се отдава на сексуални ласки с гръцкия мускулест мачо Алекс Фрай край басейна, а изявите на силиконовата мадама са сложени в любимата на милиони мъже по света категория за "горещи майки".

От гръцката компания за пореден път са възхители от Габровска, наричайки я "българската кралица" и определяйки сцената като най-добрата и разкрепостена, която досега е заснела нашенката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама