Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13176167 www.bgdnes.bg

Актрисата Диана Димитрова: Преди пет години бях насилена!

"Преди пет години бях насилена от човек, чието име няма да кажа. Не знам как да се изразя, още не мога да си простя, че не взех мерки тогава". Това споделя с днешна дата звездата от "Откраднат живот" Диана Димитрова.
Виновникът, който актрисата няма да обвини публично, вероятно ще се разпознае, но с днешна дата тя иска да му каже само следното: "Този човек има късмет, че тогава се запозна с "другата" Диана, защото ако се беше случило днес, кълна се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в затвора, където му е мястото", категорична е актрисата, която посъветва всички, които са станали жертва на насилие: "Не допускайте моята грешка. Насилието не е допустимо под никаква форма", категорична е Диана.
Актрисата, която вече е доста популярна, се чуди с "кой акъл не е подала жалба срещу насилника". "Чудя се как позволих този човек да ме "докосне" по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми. Пет години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих това да се случи по време на снимки, при това безнаказано?. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини? И знаете ли кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха свидетели, предпочетоха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо нормално. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди", тъжна е Димитрова. Актрисата смята, че тогава е била "г-жа никоя" и нямало да й повярват да скочи срещу авторитети. "За мен, днес беше изключително трудно да напиша тази публикация. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката", смята Диана, която не търси внимание и дори не вярвала, че ще намери фотосите от насилието си в компютъра. "Намерих ги. И когато през 2020 г. ме потърси Сергей Железко заедно с Олга Минева създадохме клипа към песен за насилието", каза смелата Диана Димитрова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама