Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13188824 www.bgdnes.bg

5 бона стигат ли да ми обърнеш внимание?

Неприлично предложение

Фен се натиска на Мира Добрева, предлага й пари

Неприлично предложение в социалните мрежи получи водещата на БНТ Мира Добрева. Блондинката беше директно оферирана срещу крупна сума пари да обърне внимание на неин фен. Макар директно да няма сексуална покана, от написаното става ясно, че мъжът иска точно това от Мира.

"Здравей, Мира. С всеки изминал ден ставаш все по-красива и сексапилна", започва разговорът ухажорът на телевизионерката. След като тя не му връща никакъв отговор, той става много по-директен. Изпраща й снимка на пачка банкноти с директно предложение.

Реклама

"5 бона са. Ще стигнат ли да ми обърнеш внимание", приканва директно тайнственият фен на Добрева.

Водещата сама разкри смущаващата оферта. Тя сподели, че и друг път се е случвало да получава неприлични съобщения, но за първи път директна оферта срещу пари. Макар да не получава отговор, мъжът не се отказва. Пита Добрева защо го игнорира и се прави на голяма работа.

"Изненадва ме агресивното поведение на такива хора. Мисленето им", споделя водещата на "Отблизо". Според нея тъжната констатация е, че изглежда вече е масова практика да се предлагат пари на известни жени и най-вероятно има и такива, които приемат.

Наскоро Добрева имаше и друга неприятна случка в социалните мрежи. Фалшив инстаграм профил използва снимки на водещата, за да събира данни от други потребители с цел евентуална финансова измама. Само за няколко дни фалшивият образ успя да изпрати десетки съобщения до различни потребители.

"Изглеждате амбициозен човек, което ме накара да ви попитам дали сте отворен към идеята за допълнителни приходи. Ще проявите ли интерес, ако ви изпратя повече информация", пише фалшивият профил. Наложи се от телевизията официално да излязат с изявление, че това е измама.

Реклама
Реклама
Реклама