Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13251059 www.bgdnes.bg

Моника е Мис Футболно коте

Блондинката от БНТ отвя Андреа Банда Банда и Лилия Мустакова за най-секси репортерка на световното

Моника Симеонова е носителка на титлата Мис Футболно коте 2022.

Изкусителната руса репортерка на БНТ отвя конкуренцията в онлайн гласуване за най-секси репортерка, мобилизирана да отразява световното първенство по футбол в Катар.

Реклама

Интернет допитването, в което се включиха хиляди гласуващи, беше организирано от фейсбук страницата "Коментаторски клишета".

Моника категорично грабва победата, като събира повече вот от общите гласове на девойките на второ и трето място. Сребърният медал остава за Андреа Банда Банда, която беше трансферирана от предаването "На кафе" на Гала към спортното студио на БНТ, а бронзът отива за Лилия Мустакова от Нова телевизия.

В гласуването участват още бившата съдийка Павлета Рашкова и репортерката Валерия Видева, които не успяха да съберат достатъчно гласове, за да се качат на почетната стълбичка.

От фейсбук страницата споделят, че Петър Василев - Петела категорично печели в надпреварата за най-добър коментатор и това ги амбицира да изберат на красивото футболно коте.

Винаги усмихнатата блондинка Моника доби страхотна популярност по време на репортажите си от Катар, където отразява мачовете от световното първенство по футбол. Журналистката ни пренася в атмосферата на арабската страна и се слива с палитрата от разнородни фенове на стадионите. Любимката на зрителите ще разочарова мъжката част от аудиторията, която й е хвърлила око. Моника е сериозно обвързана. Нейният приятел се казва Йоан Димитров и е част от националния отбор на България по борба.

Реклама
Реклама
Реклама