Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/13258477 www.bgdnes.bg

Стаси води новата на Сейшелите

Спряганият за завръщане в "Левски" нападател се е отдал изцяло на любовта

Диви приказни плажове, световно първенство и готина мадама! Такъв е животът за бившия нападател на "Левски" Станислав Иванов. Талантът използва ваканцията си, за да заведе своето ново гадже на тузарска почивка на Сейшелските острови. От скоро Стаси е на гребена на любовта отново, като до него е чаровната Ивайла Данева.

Футболистът на американския "Чикаго Файър" очевидно е попаднал в рая. Сред палми и на летни температури той не спира да гушка любимата си. Двамата показват перфектни тела край водите на Индийския океан. Роденият в Габрово талант не крие, че е много щастлив в личен план. Влюбените гълъбчена не спират да си пращат сърца по социалните мрежи, с което афишират чувствата си публично.

Реклама

Миналата година играчът приключи друга сериозна връзка. Иванов бе близо до годеж с моделката от "Визаж" Виктория Щерева, но двамата се разделиха, когато той замина да играе в Америка.

23-годишният нападател записа 15 двубоя и само едно попадение с екипа на своя отбор "Чикаго Файър" през сезона. Упорито се говори, че ще му бъде търсен нов отбор. Според информациите той може да се окаже ново попълнение на "Левски" и да се завърне обратно на "Герена" още след Нова година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама