Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/13258511 www.bgdnes.bg

Дават Ето'о на съд за ритник

Сериозни неприятности може да си навлече камерунската легенда Самуел Ето'о. Той се забърка в голям скандал по време на световното първенство в Катар. Бившият нападател на "Барселона", който в момента е президент на футболната федерация на Камерун", преби фен. Видео с инцидента вече обикаля световните медии.

Ето'о първоначално се снима с привърженици след края на мача между Бразилия и Южна Корея на стадион "974". Изведнъж бившият играч полудява, когато вижда фен с камера. Първоначално не става ясно какво провокира гнева у Самуел. Той тръгва застрашително и въпреки че е удържан от няколко души, успява да повали фена на земята със здрав ритник в главата.

Реклама

Впоследствие стана ясно, че пострадалият е алжирец. Самият той призна, че е попитал звездата по темата за съдията Бакари Гасам. Имаше информации, че Ето'о му е предлагал подкуп, заради което Камерун рискуваше да бъде дисквалифициран от участие на световните финали.

"Отнесох го от Ето 'о, защото попитах за съдията Гасам. Неговата известност не е достатъчна, той няма право да вдига ръка на никой", обяснява пострадалият фен. Според информациите алжирецът се е заканил да даде Ето'о на съд за действията му.

Ден по-късно камерунската легенда се извини за деянието си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама