Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13586122 www.bgdnes.bg

Педофил, блудствал с дете, се изправя пред съда

Мъжът подмамва момиченцето със сладолед, отвлича го и завързва в дома си, гаври се сексуално с него

Мъж, похитил и блудствал с малолетно детенце през лятото на миналата година, се изправя пред магистратите в Добрич. Това съобщават от Районната прокуратура в града.

Реклама

На 3 август 2022 г. малолетното момиченце е с двете си сестри в централната част на Добрич. Трите деца често просят, тъй като ги отглежда самотна майка и парите са голям проблем. В този ден родителката е на смяна в курортния комплекс "Албена" и малчуганите са оставени на произвола на съдбата.

Дечицата отиват на различни места из централната част на града, за да изкарат някой лев от просия. Жертвата вижда заможно изглеждащ мъж и се приближава към него, иска му пари. Оказва се, че обвиняемият точно това чака. Дава на момиченцето 1 лев и й казва да отиде с него, за да й купи сладолед.

Тъй като това се случва рядко, детето е много щастливо и без да се замисли, тръгва с непознатия чичко. След като спечелва доверието на жертвата си, завлачва момиченцето към село Плачи дол, където живее. През това време сестрите й осъзнават, че е изчезнала. Казват на майка си, която се обажда в полицията.

Около 16:00 часа обвиняемият за педофилия и отвличане оставя детето в постройката, която обитава, и завърта ключа. Минават няколко часа и селянинът се връща. Детето плаче и го моли да го пусне, което ядосва похитителя и той връзва беззащитното момиче. Малко преди да легне да спи, мъжът започва да пипа детенцето и да блудства с него.

На следващия ден потенциалният педофил връща жертвата си в централната част на Добрич, откъдето я е отвлякъл. Детето е намерено в окаяно състояние от случайни минувачи. При намесата на лекари и ченгета детето казва как изглежда мъжът, който й е причинил тези ужасни неща, и мястото, къде го е сторил. Полицията сгащва извършителя и прокуратурата го обвинява в похищение и блудство.

Ако бъде признат за виновен, за първото престъпление обвиняемият може да получи наказание "лишаване от свобода" за срок от една до шест години, а за второто - "лишаване от свобода" от три до десет години, съобщават от държавното обвинение. Предстои делото да започне.

Реклама
Реклама
Реклама