Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/13596912 www.bgdnes.bg

Елена на Бербо се запали по фотографията

Направи последната фотосесия на Митко

Половинката на Димитър Бербатов - Елена, има нова страст. Красавицата се е запалила по фотографията, научи "България Днес".

Жената на бившия нападател на "Манчестър Юнайтед" хванала апарата преди няколко месеца. Оттогава е почти неразделна с него. Елена веднага си накупила наръчници за фотография, а освен това гледала и куп онлайн уроци, за да прави все по-хубави снимки.

Реклама

Бербо напълно подкрепя хобито на половинката си. Нещо повече, знаменитият нападател се грижи Елена да получи всичко, което й е необходимо за практикуването на новата й страст. Голмайстор номер едно в историята на националния отбор е купил на половинката си супермодерен фотоапарат. Добавил е и няколко висококачествени обективи. Нищо чудно в скоро време да й направи и малко студио в къщата им в полите на Витоша.

В началото Елена снимала най-вече двете дъщери на семейството - Елиа и Деа. Но вече на "мушката" на Елена са всичките й близки. Половинката на Бербатов често карала да й позира нейната сестра Таня и племенничката й, с които се среща почти всеки ден.

В всеки изминал ден Елена става все по-добра с апарата. Дотолкова, че Бербатов й позира за последната си фотосесия. Доволен от резултата, Митко се похвали с няколко от снимките в социалните мрежи.

"Човекът в черно", написа той като коментар към кадрите.

Трите снимки са черно-бели. Елена е уловила мъжа си в три различни състояния - усмихнат, леко замислен и замечтан. Кадрите предизвикаха фурор в профилите на Бербо в инстаграм и фейсбук. Феновете му се надпреварват да ги харесват и коментират. Някои от тях оприличават Митко на един от любимите му актьори Анди Гарсия на снимките.

Елена продължава да страни от светлините на прожекторите и след края на кариерата на мъжа си. Все пак самият Бербатов от време на време повдига завесата на личния си живот с някоя и друга снимка в социалните мрежи с нея и дъщерите им.

Реклама
Реклама
Реклама