Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/13604225 www.bgdnes.bg

Сата изкуши Беретини

Двамата изловени заедно в Милано

Бившата футболна съпруга Мелиса Сата има ново спортно завоевание. Този път моделката и тв водеща изкуши тенисиста Матео Беретини.
Макар и доста по-млад от нея, световният номер 14 падна в плен на една от най-сексапилните жени на Апенините.


Новата звездна двойка на Италия беше изловена от папараци в Милано. Мелиса и Матео са снимани заедно късно вечерта, около 04,30 ч. Те излизали след вечеря в Armani Prive. Качили се в колата на Сата и се отправили към дома на моделката. Там прекарали останалата част от нощта. Предната вечер двойката е забелязана да гледа баскетболен мач в столицата на модата. Те дори бяха показани по време на телевизионното предаване на срещата.
По време на престоя си в Милано Беретини се настанил в хотел близо до дома на новата си изгора. Но от снимките става ясно, че не е прекарал много от нощите там.
Сата, която е бивша съпруга на Кевин-Принс Боатенг, приключи двегодишната си връзка с бизнесмена Матиа Ривети. Беретини е сам след раздялата с колежката си Айла Томлянович. Слуховете го спрягаха с не една и две красавици, но така и не беше изловен с тях. За разлика от времето му с 10 години по-голямата от него Мелиса преди дни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама