Реклама
https://m.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/13632276 www.bgdnes.bg

Искат да забранят риболова в Нидерландия

Война между природозащитници и риболовци в Нидерландия! Екоактивисти поискаха да се забрани ловенето на риба, тъй като това действие било свързано с нехуманно отношение към животните според тях. Асоциацията на рибарите реагира светкавично и се противопостави на тези предложения, като ги определя като абсурдни.

"Няма къде по-близо до природата, отколкото край водата. Забрана на риболова? Напълно немислимо!", коментират въдичарите. Защитниците на животните се опитват да ограничат или забранят силно риболова край столицата Амстердам, както и други градове като Арнем, Утрехт, Алмере и Харлем. Според местните закони ловенето на риба е напълно легално с нужните разрешителни. Нидерландия е една от водещите страни и в риболовните спортове.

СПОДЕЛЕТЕ С НАС ВАШИТЕ ЛОВНИ И РИБОЛОВНИ ТРОФЕИ. Разкажете ни любопитна лакърдия с пушка или въдица в ръка. Независимо колко е голяма рибата ви, покажете ни я. Изпращайте снимките и разказите си е-mail: [email protected] или с писмо на редакционния адрес и ние ще ги публикуваме.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама