Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13632918 www.bgdnes.bg

Деси Цонева: Татко още можеше да е жив

"Прибирахме се от морето. На татко му стана лошо, докато бяхме в един ресторант. Можеше да е жив, но не послушах майка ми, че може да е аневризъм. Въпреки това не съжалявам, че не го закарах по-рано в болницата. До последно таяхме надежда, че ще се оправи. Паднах на земята, когато ми казаха, че татко е починал. Бял кичур ми излезе за една нощ. Брат ми остана без коса почти. Татко умря точно на рождения му ден". Това разказа наскоро дъщерята на легендарния журналист Митко Цонев Деси. Цонев почина през 2016 година в следствие на масивен инсулт.

Бившата брадърка най-много се дразни на хейта на хората към нея. Редовно е наричана "пияница" в социалната мрежа.

Реклама

"Мислят ме за една лигла, която всичко и идва на готово. "Гледай я тая пияница", това клише ме дразни най-много. Снимам се с чаша вино на купон и започват коментарите - "Ето, тая пак пие", а никой не знае къде съм, какво правя вкъщи и т.н", добави Цонева и разкри, че като малка е искала да стане ккриминален патoлог. Дъщерята на покойния Димитър Цонев се запалва по криминалистиката като дете. Чете много романи от този тип. Насока към тях и дава баба й.

"Много четях криминални романи. И най-много ме грабна работата на патолога, който разкрива случаите", разкри още Цонева.

В по-зряла възраст Деси иска да стане актриса.

"Дядо ми Коста Цонев ми каза, че това не е за мен. Послушах го. Така реших да уча икономика в Италия, да угодя на нашите. Но в главата ми няма математика", разкрива с усмивка на устата Деси.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама