Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13642346 www.bgdnes.bg

Марта Вачкова и Ваня Червенкова орисаха бебето на Ивайла Бакалова

Миската показа дъщеря си Вяра, направи й погача

"Най-чаканото бебе", така Ивайла Бакалова нарече втората си дъщеря Вяра. Бившата Мис България направи погача за чудо и приказ за мъничето си, което се роди в навечерието на Коледа. Ивайла събра свои близки приятелки в един от най-скъпите столични ресторанти. Дизайнерска украса, поръчкова торта и няколкостепенно меню бяха специално подбрани за гостите. За да орисат бебето, на партито присъстваха Марта Вачкова, съпругата на доц. Георги Лозанов - Галя Лозанова, Ваня Червенкова, първородната дъщеря на Ивайла – Рая, и други близки приятелки на манекенката. Само грандиозната украса струва няколко хиляди лева, отделно всички допълнителни храни и напитки за гостите.

Всички те пожелаха на малката Вяра да расте най-вече здрава и обичана. Ивайла не е пестила средства за партито, защото за нея раждането на детето е най-щастливото събитие в живота й.

Реклама

В края на миналата година брюнетката сама се похвали с радостната новина с думите: "В навечерието на най-светлия празник искам да благодаря за това прекрасно малко чудо. Мечтахме, чакахме те, и силно вярвахме - 21.12.22 г. Добре дошла, наша малка и прекрасна Вяра. Благодарна съм за всичко, през което преминахме, за всяка сълза или всяка усмивка", написа тогава Ивайла. Красавицата не крие, че с приятеля й Веселин Денков дълго време са искали да имат дете, затова от суеверие тя така и не разкри бременността си. Единствено фотографи на "България Днес" успяха да уловят Бакалова да се разхожда из центъра на София с видимо наедряло коремче. През последните години миската преживя много трудности с мъжа до нея.

Веселин Денков бе арестуван заедно с Ивайла на граничен пункт "Калотина" на връщане от почивка в Италия. След месеци престой зад решетките се появи разследване на Антикорупционния фонд, посветено на apecтa на ресторантьора. В крайна сметка Денков беше освободен и двамата заживяха в просторния му дом в София.

За него бившата Мис България казва, че е голямата й любов. Предишната й връзка с Румен Гайтански-Вълка вече е минало. Тя е едва на 22 години, когато забременява и малко след раждането се разделя с бащата на детето си. Няколко години след това Ивайла признава, че раздялата с Вълка е най-тежкият период в живота й. Младата майка с малко бебе на ръце не знае накъде да поеме, изпада в депресия, от която се възстановява след няколко години. Докато лекува любовните си рани, миската се затваря в себе си и забравя за светския живот.

Твърде многото премеждия я карат да избяга в Дубай, където няколко години работи в инвестиционен фонд като консултант на клиенти. Именно в арабското емирство преди пет години се запознава с Веселин Денков и заради него се връща в България.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама