Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13690503 www.bgdnes.bg

Мамо, спиралата ти е менте!

Внимавайте с предпазването от бременност

Евтиното излиза скъпо 

Вайълет си поставя евтин контрацептив, но забременява, новороденото го държи в ръка

Евтинджоската спирала на майка си изтръгва с ръце новородено бебе.

В. "Дейли Мейл" разказва невероятната история на Вайълет Франсис от Айдахо, която забременява и ражда, въпреки че се е пазела. Миналата седмица тя шокира цял свят с живо излъчване от родилния дом. Нейното бебе Руди се появи на бял свят по естествен начин, като при излизането си захвана спиралата с ръка. Удивената млада майка сподели кадри как малкият Руди стиска недействащия контрацептив. Зад нежеланата бременност на 20-годишната американка се крие опит за икономия на средства. Преди година Вайълет (тогава на 19) се омъжва за възлюбения си Джон Франсис. Тя и съпругът й към този момент не искат да имат деца, но пък и Джон не иска да си слага кондом. Методът с еякулацията навън им се струва рискован, затова двамата стигат до решението Вайълет да си постави спирала. Булката посещава гинеколог, но предложеният й артикул й се струва скъп. Вайълет преценява, че ще си поръча евтина спирала по интернет и ще плати на лекаря само за поставянето й. Бюджетното средство за контрацепция пристига с куриер от Китай. Младоженката отива да й го сложат й след три седмици разбира, че... бебето е на път.

Реклама

"Цикълът ми закъсняваше с няколко дни, но въобще не обърнах кой знае какво внимание. Една вечер Джон се прибра от работа и усетих, че ми се повдига от парфюма му. Той отиде и купи тест от аптеката. Излезе положителен. Посетих не един, а двама гинеколози, защото си мислех, че не е възможно да забременея със спирала. Но фактът си е факт" - отбелязва майката.

Бременността й протича сравнително спокойно - до четвъртия месец Вайълет повръща, но после състоянието й се стабилизира. Фактът, че има спирала, я притеснява, но медиците я уверяват, че пишман-контрацептивът не е пречка за естествено раждане. Това й осигурява неочаквана популярност в социалките - видеото в тикток с държащия спиралата Руди е гледано близо 23 милиона пъти за 72 часа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама