Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13699031 www.bgdnes.bg

Дениз Хайрула в авантюра с Виктор след края на "Ергенът"

Имаше интерес и от двете страни, казва плеймейтката

Плеймейтката Дениз Хайрула е имала кратка авантюра с първия ерген Виктор Стоянов веднага след края на предаването. Макар на финала мачото да избира Виктория, а не нея, извън ефир нещата се развиват по различен начин. Между двамата се заражда флирт, следват срещи и дълги разговори по телефона.

Това признава самата Дениз в подкаст, посветен на предаването, излъчен в социалната мрежа тик-ток.

Реклама

"Има една история, която не съм разказвала досега. След като не спечелих финала на "Ергенът", не бях разочарована или наранена. Ние с Виктор продължихме да си пишем", споделя за първи път атрактивната брюнетка.

"Виктор остана повече време в Турция и през това време поддържахме контакт. Аз имах един куфар в него, който той трябваше да ми върне. Определено имаше интерес и от моя, и от негова страна", продължава изкусителката.

След като и двамата се прибират от южната ни съседка, където се снимат епизодите на шоуто, започват личните срещи.

"Имаше един ден, в който той искаше да се видим, но аз излязох с няколко момичета. Те обаче му се обадиха и Виктор наистина дойде при нас. Накрая предложи да отидем в тях. В един момент си тръгнах, а той ми написа след това: "Защо не остана да ме пазиш?". Отвърнах му, че няма как без покана, но той продължи разговора: "Толкова пъти те каних", издава тайните помежду им Хайрула. Хубавицата не издава в крайна сметка докъде е продължила историята и кога е приключила.

Разкритията на Дениз са повече от изненадващи, тъй като след края на предаването се появиха слухове, че Виктор е имал симпатии по-скоро към друга участничка - Алекс. След това се заговори и за негова друга връзка, тази с настоящата му приятелка Мария. "Имам приятелка от три месеца, не преди предаването "Ергенът". Не смятам обаче да опровергавам всяка "новина", която излезе", каза чаровникът пред "България Днес".

Реклама
Реклама
Реклама