Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/13705996 www.bgdnes.bg

Аби държи Крауч на сухо

Питър се радвал повече за мач, отколкото на децата си

Семеен раздор доведе до това бившият футболист Питър Крауч да бъде лишен от секс от съпругата му Аби Кланси, изпусна се самата тя.

Аби, която е един от най-красивите модели на Англия вече от доста години, припечелва и от свой видео блог в социалните мрежи, в който дава сърдечни съвети на последователите си, които си платят, за да й задават въпроси. Лоша шега на Аби изиграва това, че кани и бившия нападател да участва. Някогашният национал признава, че удоволствието и радостта да е на финал в Шампионската лига е по-голямо от това да ти се роди дете. Аби се вбесява, разбираемо, и вдига скандал на любимия си направо на живо пред феновете си. 

Реклама

Двамата имат четири деца - София (11), Либърти (7), Джони (4) и Джак (3). "Да играеш футбол, значи е по-вълнуващо от това да имаш деца, а - гневи се Аби. - Какъв финал в Шампионската лига, бе? Ти тогава дори не влезе в игра! Какво толкова ти е било вълнуващо? Четири деца имаме, ако ти е все едно, защо ги прави."

В най-добрите си години Питър Крауч бе нападател на "Ливърпул", с който стигна до финала в Лигата на богатите през 2007 г., но на стадиона в Атина английският тим загуби от "Милан" с 1:2.

Само преди две седмици Питър и Аби си казаха отново символично "да" на плаж на Малдивите като знак, че любовта им си е така силна, както и през 2005 г., когато стават гаджета. Тогава бившият голаджия призна, че любимата му дори е още по-палава в леглото, отколкото тогава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама